23948sdkhjf

EFSEN udstiller på LIGNA

| Medlemsnyhed | Indrykket af EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

Vi vil demonstrere vores innovative ICAD® teknologi.

Endnu en gang vil EFSEN UV & EB TECHNOLOGY være en del af det samlede mødested på verdens førende messe for maskiner og overfladebehandling indenfor træbearbejdning og træindustrien, LIGNA. På messen i Hannover - som løber af stablen den 27. til den 31. maj 2019 – vil vi demonstrere vores innovative ICAD® teknologi.

Lad os introducere dig for én af de vigtigste udviklinger indenfor UV-branchen

Vores ICAD® teknologi giver dig total kontrol af din UV-proces under din produktion. Denne teknologi er akkurat den manglende brik til intelligente UV-linjer i produktionen, som er selvstyrende og kompatible med Industry 4.0.

Med ICAD® teknologien har du indbygget og automatisk justering af effektniveauet for ensartet og specifik strømfordeling over hele UV- eller UV-LED-området. ICAD® giver dig mulighed for løbende overvågning under produktionen. Dette øger din produktkvalitet, oppetid og reducerer risikoen for fejl i produktionen. Som en integreret del af vores W-LED, sparer du tilmed energi og eliminerer ozon og kviksølv. W-LED er den optimerede løsning til overfladebehandling indenfor træindustrien.

Let’s talk UV LED!  - Besøg vores stand F01 i hal 17

Besøg vores stand og få en live demonstration af én af de vigtigste udviklinger indenfor UV-branchen. Vi ser frem til at gå i dialog omkring din produktion og de fordele du kan opnå med vores produkter, specialiseret indenfor træindustrien. 

Derudover byder vi vores med-udstillere EIT og Excelitas Technologies velkommen. Med deres tilstedeværelse får du en unik mulighed for at blive klogere på EIT-instrumenter, som er velegnet til proces kontrol og OmniCure® AC Series af LED UV-hærdningssystemer.

Vi håber at se dig på vores stand F01 i hal 17 i Hannover Messe Center fra den 27. til den 31. maj. Send os venligst en e-mail (efsen@efsen.dk), hvis du vil booke tid til et møde under messen.

Klik her for yderligere information.

 

Hold dig opdateret 

Nyheder om UV & EB teknologi direkte i din mail-indbakke - Tilmeld vores nyhedsbrev her

Vi skriver løbende nyheder om produkter, messer og aktiviteter - Følg os på LinkedIn her 

Medlemsnyhed

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109