23948sdkhjf

Højere CPR brandklasse kabler til fast installation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Bred portefølje af B2ca, Cca og Dca kabler

Når behovet for fast installation af brandhæmmende kabler med en højere brandklasse opstår, det vil sige kabler med en højere CPR brandklassifikation end klasse Eca, kan vi naturligvis også leverer disse.

Hvad enten det drejer sig om brandklasse Dca, Cca eller B2ca - til byggeri, infrastruktur, industri eller telekom. Ved at bruge et højere CPR klasse kabel til flere type installationer, kan lager, distribution og indkøb også forenkles. Og det er ikke længere muligt at installerer det forkerte kabel ved et uheld.
 
Klasse Eca
Klasse Eca kabler yder et grundlæggende sikkerhedsniveau,da de er lodret brandtestet enkeltvis i 30 sekunder ved en 1 kW flamme iht. EN 60332-1-2. Når flammen slukkes, må kablet ikke brande (brænde?) videre. Ud over at være brandhæmmende, er der ingen andre krav til klasse Eca kabler.
 
Klasse Dca, Cca og B2ca
Klasse Dca, Cca og B2ca kabler yder et progressivt højere sikkerhedsniveau, da de ud over at være brandtestet iht. EN 60332-1-2 også er lodret brandtestet i bundter i 20 minutter ved en 20,5 kW flamme iht. EN 50399. Når flammen slukkes, må kablet ikke brande videre. Derudover foretages der yderligere tests og måling for udvikling af røg ( EN 61034-2), brandbare dråber og partikler (EN 50339) samt syre (EN 60754-2) Læs mere om CPR på vores hjemmeside eller download vores CPR brochure.

Vil du vide mere om CPR Byggevaredirektivet på læs mere herom på vores hjemmeside.

Download  vores danske kabelkatalog med højere CPR klasser her.

Kontakt vores sælges Kim Laursen for en snak på mobil 6039 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com for forespørgsler.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.14