23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nem installation og indregulering sparer mange penge

Når du står med en ventil, aktuator eller sensor fra Belimo, kan du forvente at den er udviklet, så den er nem at installere. Installationen er nemlig én af de parametre,

Belimo lægger vægt på i sine produkter, for det sparer både meget tid og arbejde, og det kan også give en bedre drift. Alt i alt giver det gode muligheder for større tilfredshed.

Spar tid og arbejde ved indregulering
Blandt andet betyder Belimos dynamiske ventiler, der regulerer flowet, at du sparer både timer og dages arbejde med at indregulere anlægget. Du sparer besværet med trykreduktions- og balanceventiler, og kan i stedet bruge din tid på at optimere pumpetrykket. Installationen er dermed lettet – og samtidig kan du levere et anlæg, der er i balance, og som derfor også udnytter energien bedre og sikrer en højere komfort for bygningens brugere.

Faktisk kan du også nemt indstille en lang række af Belimos aktuatorer med din smartphone og NFC – Near Field Communication – også selv om aktuatoren endnu ikke er tilsluttet. Det kræver blot at du installerer Belimo Assistent App fra enten App Store eller Google Play.

Snap-on montering
Desuden er flere af Belimos produkter rent fysisk lette at montere. Det gælder for eksempel nogle mindre aktuatorer og spjældmotorer, som kan monteres direkte på ventilen uden brug af værktøj. De kan blot ’klikkes’ direkte på. Tilsvarende er Belimos sensorer (temperatur, flow, tryk, luftkvalitet og fugtighed) alle forsynet med snap-on dæksel. Dækslet lukkes over sensoren uden brug af værktøj, og samtidig holder det tæt.  Helt tæt – den overholder IP65 krav og beskytter effektivt mod snavs, støv, fugtighed, kondens, regn og sne.

Nem Installation er en kerneværdi
Som nævnt er Installation ét af Belimos kerneværdier, når produkter udvikles og forbedres. Faktisk udgør installation I’et i begrebet CESIM, som er grundlaget for Belimos produkter, innovation og arbejde. De fire øvrige nøglebegreber er Komfort (Comfort), Energieffektivitet, Sikkerhed og Vedligehold (Maintenance).

Få hjælp til at få den rigtige ventil-løsning: Svar på blot 9 spørgsmål på spørg-belimo.dk/ventiler

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.047