23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggeriets aktører mødes på Danvak Dagen 2019

Onsdag den 10. April afholdes Danvak Dagen i København, hvor temaet er Bedre byggeri i Danmark. Byggeriet aktører samles for bl.a. at høre om energirenovering, indeklima, bygningsdirektiv mm

Danvak Dagen afholdes onsdag den 10. april fra kl. 8.30-17.30, IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, København V

Her får du indsigt i fremtidens krav til renovering af bygninger og eksperternes bud på, hvordan du opnår de bedste betingelser for godt indeklima og et funktionsdygtigt byggeri, som samtidigt er energioptimeret og integreret i forsyningssystemet.
Konferencen er for personer i byggebranchen, som beskæftiger sig med HVAC, energi og indeklima.
Du kan bl.a. høre Bendt Bendtsen medlem af Europa-Parlamentet præsentere, hvad EU’s krav til energiforbrug og renovering 2050 (EPBD2018) kommer til at betyde for byggeriet i Danmark.

I Danmark bygges der nyt og renoveres hver dag – hele året rundt. Der er mange interessenter involveret i byggeprojekter, eksempelvis bygherre, rådgiver, entreprenører og producenter, og det stiller store krav til alle involverede parter at levere netop dét, der skal til, for at et byggeri fungerer efter hensigten, når det skal tages i brug. Vi arbejder for, at byggebranchen bliver bedre til at sparre med hinanden, og at kompetenceniveauet i hele værdikæden bliver højnet og dermed får flere velfungerende slut-byggerier. Derfor har vi ”plukket” nogle af landets førende specialister til dig, for at give dig den seneste nye viden på området.

Tilmelding her:

PS: På dagen afslører vi også vinderne af hhv REHVA Young Scientist Award samt Professor P. Ole Fangers forskningslegat, og i pauserne har du mulighed for at netværke og få inspiration omkring nye spændende produkter på miniudstillingen.

Danvak ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK88382013
P nummer: 1002792323

Kontaktperson

Tina Michelsen
Aktivitets- og medlemskoordinator
+45 36369063 tm@danvak.dk

Send til en kollega

0.035