23948sdkhjf
Del siden
Annonce

High-end robotløsning med indbygget kvalitetskontrol til SP Moulding

Blaaholm har netop udviklet og færdigbygget en high-end robotløsning til SP Moulding i Juelsminde. Robotløsningen isætter inserts og propper i 2 forskellige plastemner.

Robotløsningen fra Blaaholm kan behandle 2 forskellige plastemner, en lav samt en høj model. Et smart kamera registrerer plastemnets digitale kode, som definerer hvordan inserts, blændpropper og udluftningspropper isættes i plastemnet. Inserts og propper monteres lynhurtigt i emnet indenfor 17-30 sekunder, afhængigt af emnets konfiguration samt antallet af inserts.

Kvalitetskontrol ved overvågning af det tryk, som inserts og propper monteres med, er indbygget i løsningen til SP Moulding. Det har afgørende betydning, hvis fx plastemnet har ændret sig. Overvågningen af trykket vil sikre, at afvigelser udløser en alarm og plastemnet kasseres. Kasseres 3 emner i streg, vil robotanlægget øjeblikkeligt stoppe, så emnerne kan kontrolleres, og eventuelle produktionsfejl vil kunne udbedres.

For at Blaaholm kan yde øjeblikkelig online support til SP Moulding, er der onlinemodul i robotløsningen. På den måde sikrer vi at anlæggets oppetid er så høj som muligt.

I Blaaholm er vi stolte over at levere denne high-end robotløsning, og ser frem til nye projekter i samarbejde med SP Moulding.

Kontakt Teknisk Salgschef Simon Bak på sb@blaaholm.com eller + 45 4031 4346 hvis du vil høre mere om vores automationsløsninger.  

www.Blaaholm.com

Følg Blaaholm på LinkedIn 

ENABL A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40873406

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062