23948sdkhjf

Aircondition unden udedel - enkel installation!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aircold Køleanlæg

Technibel Reve Plus DCI - Aircondition uden udedel

Professionel gør-det-selv løsning
Technibel Reve Plus DCI uden udedel er et professionelt produkt, som kan monteres som "gør det selv" løsning. Dette aircondition klimaanlæg kan enten indstilles til at køle eller opvarme lokalet.

Uden udedel

Dette aircondition og klimaanlæg har ingen udedel, hvorfor problemer med besværlig rørføring og placering af kompressoranlæg bortfalder. Ydervægsriste kan monteres indefra, så der kan også installeres aircondition i en højtplaceret lejlighed uden problemer. Klimaanlægget er både velegnet til erhverv samt til private villaer, lejligheder eller sommerhuse.

Renser luftet for bakterier og vira

Som et at de eneste klimaanlæg på markedet kan Technibel Reve Plus også rense luften effektivt for vira og ubehagelige lugte. Enheden er udstyret med Titanium Dioxid luftfilter, der effektivt renser luften. Den indbyggede usynlige UV-lampe renser luften for støv og ubehagelige lugte.

Trinløs kapacitet

Dette geniale klimaanlæg har  trinløs kapacitetsstyring, hvilket betyder at enheden tilpasser sig til det nøjagtige kølebehov. På grund af den avancerede inverterteknologi tilpasser og minimerer anlægget også sit energiforbrug. Du opnår en skøn kølig luft temperatur samt en behagelig frisk luftfugtighed da anlægget også affugter luften. 

 

Technibel Reve Plus DCI kan købes via webshoppen - fri fragt samt levering inden for 1-2 arbejsdage!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aircold Køleanlæg

Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
Aircold Køleanlæg

Send til en kollega

0.094