23948sdkhjf

R&D står bag mekanisk opgradering af Vestas’ testbænk til test af vindmølle gearkasser

| Medlemsnyhed | Indrykket af R&D Test Systems

R&D’s afdelinger Test Systems og Service & Installation har været ansvarlige for mekanisk opgradering af Vestas' testbænk til test af vindmøller gearkasser.

 I 2011 designede og leverede R&D’s afdelinger Test Systems og Service & Installation en testbænk til vindmølle gearkasser for Vestas. På grund af den fremskridende teknologi indenfor området, har vindmøller udviklet sig meget siden da. Derfor havde Vestas behov for en opgradering af testbænken for at garantere den rigtige evaluering af gearkassens adfærd under forskellige belastningsforhold.

”R&D’s afdelinger Test Systems og Service & Installation udviklede og leverede den originale testbænk. Derfor var det naturligt for os at involvere dem i opgraderingen af testbænken. På grund af deres viden og forståelse af systemet, har de været i stand til at levere det bedste resultat på den mest effektive måde, ” siger Flemming Christensen, Specialist hos Vestas.

Opgraderingen af testbænken blev påbegyndt med en forundersøgelse for at sikre, at specifikationen var i overensstemmelse med de nye betingelser og for at sikre, at opgraderingen ikke forårsagede nogen overbelastning af de eksisterende komponenter. For at unggå unødvendig nedetid, arbejdede de under en stram tidsplan.

Firmaets størrelse har betydning

Efter engineering-delen af processen blev projektet overdraget til R&D Service & Installation. Afdelingen var ansvarlig for koordinering af de igangværende aktiviteter såvel som administrering af teamet, som både bestod af folk fra R&D og Vestas.

”Vi var på en stram tidsplan, hvilket krævede en effektiv udførelse af installationsarbejdet onsite. I denne kontekst var vores firmas størrelse en stor fordel. Vores størrelse betyder, at vi er store nok til at have ressourcerne, der er nødvendige for udførelsen af projektet, men små nok til, at handlinger ikke sidder fast i bureaukratiske processer, ” siger Jacob Olsen, Business Unit Director for R&D Service & Installation.

Interne evner øger flowet af information

Projektet har været et fremragende eksempel på, hvorfor det er fordelagtigt at samarbejde med et firma, som har den nødvendige systemforståelse; både angående knowhow og ressourcer.

”Flowet af information er essentielt for udfaldet af ethvert projekt, da det kan forebygge årsagen til forsinkelser, misforståelser osv. På grund af vores stramme tidsplan, var flowet af information mellem os og R&D en essentiel del af projektets udførelse,” siger Flemming Christensen og fortsætter:

”I den forbindelse har det været en betydelig fordel, at R&D har været ansvarlig for hele opgraderingen af testbænken; fra udvikling og samling til installation og idriftsættelse. Det tætte samarbejde mellem R&D’s ingeniører og installationsteamet har gjort processen mere effektiv”.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
R&D Test Systems

Sigma 3
8382 Hinnerup
Danmark
R&D Test Systems

Send til en kollega

0.093