23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Building Green Aarhus melder nu 90% udsolgt på stande

Building Green kan stolt præsentere 90% ad udstillerne på den første afholdelse i 2019! Flere er gengangere fra tidligere Aarhus afholdelser, men mange nye virksomheder bydes også velkommen i Building Green regi.

Se de 60+ grønne udstillere med samme grønne fokus på årets første afholdelse af Building Green i Aarhus 3. & 4. april i Centralværkstedet!

Centralværkstedet samt de tilstødende lokaler bliver fyldt til randen med mange løsninger og produkter til den bæredygtige byggebranche.

Se udstillerne på Aarhus afholdelsen
Over 60 udstillere, og over 150 produkter fremvises på Building Green Aarhus i Centralværkstedet Aarhus C.
Se den fulde liste her!

Vores online produktkatalog lavet af Byggematerialer.dk giver hver udstiller mulighed for at fremvise udstillede produkter, virksomhedsbeskrivelser og langt større synlighed.

Der er ikke mange pladser tilbage, men du kan endnu nå at udstille dit grønne produkt eller løsning på Building Green Aarhus.  Ring til Sales Manager Michael Bering på +45 4195 1404 eller send en mail på sales@buildinggreen.eu

Ønsker du at booke stand på København afholdelsen?
Standsalget er i fuld gang til København d. 30. & 31. oktober i Forum. Er du interesseret i høre om mulighederne, kan du læse mere på www.buildinggreen.eu eller kontakte os på sales@buildinggreen.eu

Det er gratis for besøgende at tilmelde sig Building Green Aarhus, tilmeld dig her!

Vi glæder os til at byde alle velkommen!

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.062