23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nem vej til det billigste værktøj!

Walters værktøjsnavigation GPS har funktioner, som viser dig den totale omkostning præcis på din spåntagende bearbejdningsopgave og maskine.

Selvom du køber det billigste værktøj til en spåntagende opgave, så kan det i virkeligheden være det dyreste værktøj, når du tager værktøjslevetid, maskinomkostninger, tid pr. bearbejdet emne etc. med i de samlede totale økonomiske beregninger

Walter viser vej
Walters værktøjsnavigation GPS har funktioner, som viser dig den totale omkostning og skæredata anbefaling, der er tilpasset præcis til din bearbejdningsopgave og maskine.

På den måde er du altid garanteret det billigste og mest økonomiske Walter værktøj.

Nem vej til målet
Du kan målrette din søgning efter en værktøjsrelateret søgning eller en anvendelsesrelateret søgning.

Alle tænkelige former for bearbejdningsopgaver samt materialer, som der skal bearbejdes i, er repræsenteret i Walters værktøjsnavigation GPS.

Drejning og fræsning
Inden for drejning er det f.eks. muligt at finde anbefalede omdrejninger og skæredata til længdedrejning, plandrejning og profildrejning, så en kompleks drejeopgave kan løses optimalt med den rigtige værktøjsanbefaling og de rigtige skæredata. Der er ligeledes samme funktioner for fræsning.

Korrekt holdeværktøj
Walters værktøjsnavigation GPS hjælper dig ikke kun med at finde det korrekte værktøj til en given spåntagende opgave, den kommer også med anbefaling af det korrekte holdeværktøj til en dreje- eller fræseplatte.

Du får også hurtigt anbefalet det rette bor, når Walters værktøjsnavigation GPS har fundet den mest optimale maskinsnittap til opgaven.

Start nu
AVN Teknik kommer gerne ud og giver en demonstration, så du kan finde vej til det helt rigtige og mest økonomiske spåntagende værktøj.

Start Walters GPS navigation

Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11, hvis du ønsker en demonstration eller har spørgsmål.

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047