23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Perlestaf skaber det klassiske look til al slags byggeri

Ønsker man et klassisk look i byggeriet, er Södras perlestaf-paneler et utroligt enkelt men visuelt stærkt virkemiddel, som skaber en varm og romantisk stemning – lidt som den rolige og stemningsfulde badehotel-stil.

Til sommerhus-idyl
Perlestaf-paneler er særdeles anvendelige for kunder, som renoverer ældre sommerhuse, men kan også anvendes i nybyggeri, hvor man ønsker den samme idylliske stemning, som netop kendetegner klassiske sommerboliger.

Skaber stil i herskabsvillaen
Perlestaf passer ligeledes i flotte, gamle herskabsvillaer til at skabe den helt rigtige, let ophøjede stil i stue, soveværelse, køkken og bad. Panelerne er smukke at se på år efter år og går aldrig af mode.

Slidstærke og velegnede til opgang
På grund af deres slidstyrke egner perlestaf-paneler sig til renovering af opgange i ældre ejendomme, hvor de pudsede og malede vægge ellers let bliver mærket af stød og slag fra den daglige trafik.

I fyr eller MDF uanset ordrestørrelse
Vælg imellem ubehandlet fyr, flot hvidmalet, knastfri fyr eller slidstærk perlestaf MDF-plade. Södra leverer gerne lige den mængde, din kunde skal bruge, så undgår du at ligge inde med en hel palle.

Læs mere om vores løsninger i perlestaf her

Kontakt interiørteamet på 4848 8200 og lad dem hjælpe dig med at skabe den klassiske stemning.

 

 

Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73496314

Kontaktperson

Bjarke Jansen
Key account manager, salg Jylland og Fyn
+45 8827 9518 bjarke.jansen@sodra.com

Send til en kollega

0.094