23948sdkhjf

Kosan BioMix - et skridt på vejen til en grønnere verden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kosan Gas a/s

Når du køber Kosan BioMix, sparer vi sammen miljøet for op til 95% CO2-udledning. Gassen er den, du kender. Reduktion i CO2-udledningen sker alene i fremstillingsprocessen og kompenseres via certifikater.

Gennem de næste årtier skal hele verden omstille sig fra fossile brændsler til brændstoffer baseret på genanvendelige råvarer. Det gælder også den LPG (Liquified Petroleum Gas), der leveres i tanke og flasker.

Bæredygtige råvarer
Klima- og miljøbevidste kunder efterspørger produkter, som kan hjælpe dem i deres indsats for en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

LPG udleder mindre CO2 end andre fossile brændsler. Men det kan gøres endnu bedre, og derfor støtter vi produktionen af bioLPG.

BioLPG er et biprodukt fra produktion af biodiesel (HVO), der udvindes af restprodukter fra bæredygtige råvarer som vegetabilske olier og animalsk fedt. BioLPG'en, der produceres i Sverige, er fri for palmeolie og PFAD (Palm Fatty Acid Distillate) og genanvendes på raffinaderiet.

CO2-kompensation via certifikater
I produktionen af bioLPG reduceres CO2-udledningen med op til 95% i forhold til produktion af traditionel LPG. Vi får reelt adgang til CO2-kompensationen via certifikater - det kalder vi Kosan BioMix. Certifikaternes andel af bioLPG kan variere fra 20-100%. 

Certifikat som dokumentation
Ved køb af Kosan BioMix modtager du et certifikat fra os på produktion af bioLPG svarende til den indkøbte mængde LPG. Miljøgevinsten certificeres af en uafhængig tredje part.

Kontakt os og hør mere om Kosan BioMix.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kosan Gas a/s

Hasselager Centervej 19-21
8260 Viby J
Danmark
Kosan Gas a/s

Send til en kollega

0.101