23948sdkhjf

Energianlæg på Aarhus Havn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wicotec Kirkebjerg A/S

I Aarhus har WK netop vundet en teknikentreprise for AffaldVarme Aarhus

For at sikre varmeforsyningen på de nye bynære havnearealer på Aarhus Ø samt Aarhus midtby og for, på sigt, at udnytte havvand til varmeproduktion via varmepumper, har AffaldVarme Aarhus opført et nyt energianlæg på Hjortholmsvej. Det nye energianlæg er placeret på hjørnet af Hjortholmsvej og Dagmar Petersens Gade på havnen i Aarhus.

WK har vundet teknikentreprise etape 1 af de nye varmepumpeanlæg som omfatter etablering rørinstallation for hhv. havvand (primært plastikrør) samt tilkobling til fjernvarmesystemet (stålrør), samt el- og SRO arbejde. Ligeledes omfatter entreprisen levering af materiale inkl. en belufter, finfilter og pumper. 

Bygningen er et prestigeprojekt for AffaldVarme Aarhus, og vil blive anvendt til fremvisning af maskinanlæg. Dette, kombineret med bygningens centrale placering, stiller store krav til vores udførelse og sans for finish.

Læs mere om projektet her: https://affaldvarme.aarhus.dk/om-os/varmeforsyning-i-aarhus-omraadet/projekter-og-innovation/energianlaeg-paa-aarhus-o/

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wicotec Kirkebjerg A/S

Roskildevej 338, 2630 Taastrup
2630 Taastrup
Danmark
Wicotec Kirkebjerg A/S

Send til en kollega

0.094