23948sdkhjf

SF6-gas autorisationskursus

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Kurset er målrettet personer, der arbejder på SF6-gasfyldte koblingsanlæg. Alle praktiske øvelser og teori foregår på dansk, og materialet, der udleveres, er oversat til dansk.

Skærpede EU krav til personer, der arbejder på SF6-gasfyldte koblingsanlæg betyder, at en række arbejdsopgaver på anlæggene efter 1. juli 2017 kun må udføres af personer med nødvendig autorisation. Der er generelt tale om arbejdsopgaver, som kræver håndtering af SF6-gassen (fx påfyldning og aftapning), eller hvor der skal arbejdes på selve gassystemet i anlægget.

Dansk Energi Kursus udbyder et 2 dags kursus, som giver deltagerne de nødvendige praktiske færdigheder og teoretiske viden jf. EU reglerne 2015/2066 for at kunne opnå autorisation til at udføre de arbejdsopgaver på SF6-gasfyldte elektriske anlæg, som er beskrevet i EU-forordning nr. 517/2014.

Kurset indeholder en teoretisk og praktisk del i overensstemmelse med kravene i EU-reglerne 2015/2066 og afsluttes med en teoretisk og praktisk prøve. Tilfredsstillende beståelse af den teoretiske og praktiske prøve giver adgang til udstedelse af en personlig autorisation, som udstedes og administreres af KMO – Kølebranchens miljøordning, som er udpeget af Miljøstyrelsen som evaluerings- og autorisationsorgan i henhold til EU reglerne 2015/2066. 

Kursusleder er Flemming Vikkelsø fra FV Elteknik, som har mange års erfaring i anvendelse af SF6-gas behandlingsudstyr.

Læs mere og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.219