23948sdkhjf

Nordens største telthal monteret på syv uger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Halgruppen ApS

Det tog kun syv uger da Halgruppen stillede nordens sandsynligvis største telthal op. Hallen er over 10.000 kvadratmeter stor, næsten lige så meget som to fodboldbaner!

– Kunden stillede store krav til os som leverandør og den færdige lagerhal. Dette var en stor og udfordrende opgave for os, og vi er stolte over det vi har fået til, siger administrerende direktør Lars Dalgaard i Halgruppen.

Til giganthallen gik der 18.000 kvadratmeter PVC-dug og mere end 260.000 kg med stål. Taghøjden er på hele 14 meter.

Hallen er leveret og opstillet i Timrå, på østkysten af Sverige, og skal anvendes til oplagring af papirmasser i baller for det svenske træforædling- og papirselskab SCA. — For at optimere kundens krav til enkel logistik ind og ud af hallen, blev der monteret seks store porte på hver langside af hallen, siger Dalgaard.

Hallen er projekteret og designet til at tåle belastningerne fra både sne og vind. Dalgaard fortæller ivrigt om at reglerne for telthaller er de samme som traditionelt byggeri. — Vi er pålagt at dimensionere hallen således at den tilfredsstiller de lokale krav til sne og vind last. Dette er helt uproblematisk og vi har leveret haller med krav på over 700 kg/m2 i snelast.

Halgruppen har med rekordfart fået fodfæste og en solid position i markedet. De har mange tunge kundenavne i porteføljen som f.eks. Avinor, Volvo, NCC, Skanska og Veidekke. I tillæg til telthaller, leverer selskabet også byggepladstelte, stålhaller og hangarer. Selv om Halgruppen leverer haller over hele verden foregår store dele af ingeniørarbejdet fra hovedkontoret ved Oslo.

Selskabet leverede for nylig mere end 80.000 kvadratmeter telte til den store Nato-øvelse «Trident Juncture». Selskabet har også en omfattende aftale med FN-systemet, som blandt andet indebærer at Halgruppen skal kunne levere 10.000 kvadratmeter telte i løbet af 24 timer hvor som helst i verden ved humanitære kriser.

Fakta om Halgruppen:

  • Sælger og udlejer telthaller, arbejdstelte, partytelte, Quick-up telte, presenninger, borde/stole, byggeri, isolerede telte, isolerede lagerbygninger, kontorbygninger, flyhangarer m.m. Ofte er Halgruppen totalentreprenør
  • 8 afdelinger i Norden, og en stor ingeniørafdeling på hovedkontoret, som er tilrettelagt for hurtig levering og klar for yderligere stor vækst
  • 40 ansatte med lang erfaring fra branchen
  • Leveret haller til store dele af Europa inkluderet Island, samt flere lande i Mellemøsten og Afrika.

For mere information www.halgruppen.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Halgruppen ApS

Storegade 1
4780 Stege
Danmark
Halgruppen ApS

Send til en kollega

0.094