23948sdkhjf

SummIT 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

Kom gratis til SummIT 2018 og få hands-on viden om forretningsmulighederne og udviklingen i digitalisering – og tag gerne din kollega under armen.

Ved at deltage i SummIT 2018, som finder sted den 12. december, vil I kunne få adgang til konkret viden om, hvilke teknologier der er på fremmarch, og hvordan I bedst udnytter dem i jeres virksomhed.

På årets SummIT, som arrangeres af innovationsnetværket InfinIT, stilles der skarpt på, hvordan virksomheder kan skabe nye forretningsmuligheder og vækst gennem big data, IoT, machine learning og cyber security.

Forskningen inden for disse nye teknologier buldrer derudaf, og teknologierne ligger i toppen af Gartners Hype Cycle. På SummIT 2018 vil fokus ligge på at bevæge sig bag om hypen og i stedet tilbyde indsigt i konkrete virksomhedscases, hvor man har formået at omsætte den nyeste forskning til konkrete forretningstiltag.

Ud over spændende keynote speakers vil dagen byde på en række temasessioner inden for f.eks. IoT, cyber security, big data og kunstig intelligens.

Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.141