23948sdkhjf

Korrekt dosering med SDN flowmåler fra EGE-Elektronik.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ege-Elektronik Specialsensorer ApS

Dosering ned til milliliter området er muligt med EGE-Elektronik.

Afmåling og dosering af et vandigt medie i proces industrien er en vigtig funktion, der er afgående for et korrekt slut produkt.
Til måling af mindre påfyldnings- eller doseringsmængder tilbyder EGE-Elektronik en flowmåler type SDN, der kan overvåge og rettidig detektere en procesforstyrrelser i tide pga. af for meget, lidt eller manglende medie mængder.
Type SDN er således i stand til at kontrollere doseringscyklusser på mindre end 1 sekunds varighed. Indsats områderne er typisk applikationer med pulserende flowhastigheder i mikroliter til milliliter området, Dette gør enheden velegnet til anvendelse med mange vandige væsker til forskellige anvendelser, TYpe SDN er bla. indsat til dråbevis dosering af smøreolie, fedt, hærder, maling, polymerer, additiver mm. Sensoren er en kontrollerende enhed og afgiver et signal for det aktuelle medie flow, men udløser også en alarm i tilfælde af afvigelser, hhv. ved over- eller under doserings niveauet.
Frontpanelet giver brugeren en klar lysende LED display status af det aktuelle flow, samt info om de indbyggede udganges tilstand. Parametreringen af enheden sker ligeledes let på fronten.
Flowsensoren sikrer en vedligeholdelsesfri og pålidelig drift, fordi kontakten til mediet foregår uden bevægelige dele, der rager ud i mediet. Den robuste sensor er lavet af rustfrit stål og PBT, samt beskyttelsesklassen er IP67, med en trykbestandige op til 10 bar. Den robuste og kompakte opbygning er pladsbesparende, hvor enheden nemt integreres "inline" ind i medie rørledningen. Teknisk er enheden udstyret med et standard M12-stik, hvor igennem styresignaler og forsyning etableres..

EGE-Elektronik ApS
DK-6200 Aabenraa
Telefon: +45 70207271
eMail: info@specialsensorer.dk
Internet: www.specialsensorer.dk
Product Manager: Lars Iversen
eMail: Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com
Mobil: 20230071


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ege-Elektronik Specialsensorer ApS

Forstalle 79
6200 Aabenraa
Danmark
Ege-Elektronik Specialsensorer ApS

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.125