23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom og mød internationale eksperter i 3D-betonprint

Den 29. november drysser der internationalt stjernebetonstøv over Danmark, når en række internationale eksperter i 3D-betonprint deler ud af deres erfaringer på stor konference på Teknologisk Institut.

Forestil dig, at det i fremtiden bliver muligt blot at trykke på ”printknappen” for herefter at få printet et helt hus i beton. Ideen er spændende og de mange igangsatte initiativer i hele verden, hvor der udvikles metoder til 3D-betonprint til byggebranchen, vidner om den store internationale interesse i teknologien.

Indlæg fra førende eksperter
Den 29. november sætter InnoBYG og Teknologisk Institut fokus på den seneste udvikling inden for 3D-printet beton til byggebranchen, når aktørerne inviterer til konference med indlæg fra førende eksperter fra både Holland, Schweitz, Frankrig og Danmark. Dagen byder både på nyt om de seneste projekter, samt debat om, hvordan vi kan anvende den nye teknologi i fremtidens byggeri.

Thomas Juul Andersen er faglig leder på Teknologisk Institut og har arbejdet med udvikling af 3D-betonprint igennem flere år. Han glæder sig til konferencen og er stolt over at kunne præsentere et stjernespækket program.

”At Danmark kan tiltrække internationale eksperter til at dele deres erfaringer på konferencen er en stor anerkendelse af, at Danmark for alvor er sat på landkortet indenfor 3D-betonprint. Dette er blandt andet også eksemplificeret gennem opførelse af Europas første 3D-printede bygning ”The BOD”, som er opført i Københavns Nordhavn af den danske virksomhed COBOD International”, siger Thomas Juul Andersen.

Læs mere her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.062