23948sdkhjf

Varmepumpe med rensende UV-filter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aircold Køleanlæg

Lydsvag varmepumpe med automatisk temperaturregulering og relativ luftfugtighed

Denne K2 luft/luft varmepumpe er et kvalitesprodukt til den kræsne bruger, som ønsker en lydsvag og effektiv varmepumpe. Anlægget er udstyret med automatisk temperaturregulering og sikrer en relativ luftfugtigtid, som dermed giver et godt indeklima. K2 består af en lavenergi-motor med forbrug ned til 0,0075kW og er dermed en energivenlig løsning. 

Varmepumpen har indbygget et aktivt fotokatalytisk filter, der giver en signifikant reduktion af bakterier. Den skjulte UV belysning sikrer at luften er ren. Dette filter bruger den oxiderende effekt af titandioxid (TiO2) for at ødelægge bakterier og hæmmer vira. Luften filteres og reduceres for støv og snavs og ubehagelig lugt elimineres. 

Udover at være en effektiv varmepumpe fungerer K2 også som klimaanlæg, hvilket betyder at anlægget kan anvendes hele året rundt, da det  både kan bruges til at opvarme og køle lokalet. I de kolde perioder er anlægget en meget effektiv og driftssikker varmepumpe, der leverer varme selv ved udetemperatur helt ned til -32C.

K2 kan købes via webshoppen .Prisen er inklusiv montage og rørføring, som udføres af en af vores professionelle køleteknikere!

 

Kontakt Aircold for rådgivning

Tlf.: 98190166

aircold@aircold.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aircold Køleanlæg

Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
Aircold Køleanlæg

Send til en kollega

0.078