23948sdkhjf

Nyheder fra GTS-foreningen

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 15

GTS-institutter skal hjælpe industrien med at indføre AI

1. marts 2023

EU projektet “AI MATTERS” skal hjælpe danske og europæiske robot- og teknologivirksomheder med det nyeste inden for test- og forsøgsfaciliteter til at implementere kunstig intelligens i produktionen.

Næste: Skure af genbrugsmaterialer styrker cirkulær økonomi

16. februar 2023

Virksomheden Næste producerer højkvalitetsskure ud af genbrugsmaterialer og slår hermed et slag for den cirkulære økonomi. Virksomheden har bl.a. samarbejdet med Teknologisk Institut og fået glæde af ekspertviden.

Ny hjemmeside sikrer at GTS afspejler virksomheders behov

7. februar 2023

Rygraden i GTS-institutternes udvikling af viden og nye teknologiske serviceydelser er resultatkontrakter finansieret via en pulje på finansloven. For at sikre åbenhed om, hvad puljen går til, samler hjemmesiden bedreinnovation.dk viden om dette.

LA-politiker besøger GTS i Hørsholm

17. januar 2023

De politiske beslutninger bør altid være baseret på et oplyst grundlag. Det mener erhvervsordfører for Liberal Alliance Lars-Christian Brask, der netop har besøgt de to GTS-institutter: Bioneer og DHI.

2,3 mio. kr. til udvikling af Danske Testfaciliteter

21. december 2022

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse støtter med en ny bevilling en videreudvikling af databasen Danske Testfaciliteter, der er en platform, som giver virksomheder et overblik over test- og udviklingsfaciliteter i Danmark.

Nu får SMVerne råd til kunstig kundeintelligens

9. december 2022

SMV’en Raptor Services har i samarbejde med et GTS-institut licenseret sin AI-platform, så små og mellemstore virksomheder også får adgang til teknologien. Dette skaber nye muligheder for mindre virksomheders brug af data.

Overvågning af tekniske installationer skåner miljøet

23. november 2022

ReMoni er en dansk virksomhed, der har udviklet en sensor og en kunstig intelligens, som gør det nemt at overvåge tekniske installationer. Med overvågningen er det muligt at fjerne eller reducere spild af energi og vand i bygninger og i produktionen.

Modstandsdygtig.DK: Holder virksomheder på forkant af kriser

9. november 2022

Modstandsdygtig.DK er et projekt, hvis formål er at give SMV’er en konkurrencefordel i krisetider. Det sker ved at træne deres evne til at tænke i nye måder at drive virksomhed på. Det gør dem langt mere rustet til at kunne modstå kriser.

Forsvarsminister besøger GTS-institut i Brøndby

4. november 2022

Regeringens strategi for forsvaret er ambitiøs, og de historisk store investeringer i forsvaret skal være med til at skabe danske arbejdspladser. Det slog forsvarsminister Morten Bødskov fast ved besøg på GTS-institut i Brøndby.

”Danmark skal satse endnu mere på havvind”

1. november 2022

Det sagde folketingsmedlem Rasmus Stoklund (S), da han mandag d. 24. oktober sammen med folketingskandidat Niels Martin Viuff (C) besøgte GTS-institut i Hørsholm.

Ministerbesøg på verdens største testcenter for gasmålere

28. oktober 2022

To ministre fra det sydjyske var imponerede, da de besøgte FORCE Technology i Vejen. Her har GTS-instituttet opbygget testfaciliteter, der er så unikke, at virksomheder fra hele verden benytter dem.

Folketingsmedlem hilser på Robotten Serena

25. oktober 2022

Mai Mercado (C) besøgte i uge 41 virksomheden Coalescent Mobile Robotics og hørte om, hvordan robotten Serena er udviklet af Coalescent Mobile Robotics i Odense med rådgivning fra et GTS-institut og med midler fra bl.a. Innovationsfonden.

Den Grønne Iværksætterpulje: Støtte til test af teknologi

20. oktober 2022

Erhvervsstyrelsen har lanceret en ny pulje, der skal hjælpe grønne iværksættere med at få adgang til testfaciliteter. Puljen er rettet mod virksomheder der arbejder for at gøre en forskel for enten miljøet eller klimaet.

Ny analyse: Stort dansk vækstpotentiale i Power-to-X

12. oktober 2022

Vi er godt på vej til at kunne omdanne grøn energi til grønne brændstoffer, men vi mangler de sidste besværlige skridt. Det er en af hovedkonklusionerne i en ny analyse, som fire GTS-institutter står bag.

Nyt testlaboratorium skal sikre bedre indeklima

11. oktober 2022

Hos Teknologisk Institut i Taastrup kan virksomheder nu få glæde af en af de mest avancerede indeklimalaboratorie-faciliteter i verden, der bl.a. tilbyder fleksible og økonomisk fordelagtige tests.

Facedeløsninger på forkant af den grønne omstilling

7. oktober 2022

Det er afgørende, at man tænker bæredygtige principper ind i sine produkter. Det er den tilgang, virksomheden Komproment arbejder med i deres indsats for at fremme grøn omstilling via deres produkter.

Hybride testbeds gør dig klogere på dine produkter

3. oktober 2022

Få hjælp fra hybride testbeds til at forbedre og optimere din virksomheds fremtidige produktudvikling. Ved at anvende hybride testbeds kan du både spare tid og penge og forbedre din virksomheds konkurrenceevne.

SMV:Digital genåbner pulje for digital sikkerhed

27. september 2022

Fra den 13. september kan danske SMV’er igen søge om 50.000 kr. til at styrke digital sikkerhed eller ansvarlig dataanvendelse, når SMV:Digital genåbner den populære pulje for digital sikkerhed.

Aftale samler Norden om klimadokumentation af byggevarer

7. september 2022

Ny aftale mellem Danmark, Norge og Sverige skal tage et skridt i retning af harmonisering af nordiske miljøvaredeklarationer indenfor byggeriet. Samtidig arbejdes der på yderligere international harmonisering.

Digitale tvillinger og AI kan optimere produktionen

23. august 2022

En digital tvilling kan hjælpe enhver produktionsfacilitet med at træffe smartere beslutninger og udvikle mere intelligente procedurer. Det kan reducere omkostningerne og forbedre sikkerheden, hygiejne og bæredygtighed.

Sådan bliver din virksomhed modstandsdygtig over for kriser

10. august 2022

Torsdag d. 6. oktober inviterer Modstandsdygtig.DK til en halvdags konference, der sætter fokus på hvordan virksomheder kan blive mere modstandsdygtige over for kriser.

Remanufacturing og validering af metalkomponenter

9. august 2022

Få mulighed for at deltage i MADE-samarbejdsprojektet “Remanufacturing og validering af metalkomponenter”, hvor du i tæt dialog med eksperter kan få indsigt i bl.a. materialeanalyser og kvalitetssikring af materialer.

Corona førte til udvikling af virusdræbende ventilator

4. august 2022

Ifm. coronakrisen fik Nordicco A/S en idé om at udvikle en ventilator, der fjerner vira fra luften. Med støtte fra Innovationsfonden og i samarbejde med GTS står virksomheden nu med et markedsklart produkt.

Nye tal for GTS-institutternes aktiviteter i 2021

8. juli 2022

GTS-foreningen har netop udgivet årets performancetal for de syv GTS-institutter. Med en stigning i omsætning og i antallet af kunder var 2021 et fornuftigt år set med GTS-briller.

Resultater per side:12244896
Side af 15

Fakta om GTS-foreningen

Adresse
GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 45162626

CVR nummer: DK84807915

P nummer: 1002704477

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Alexander Tonnesen
Stilling: Kommunikation

Dorthe Christiansen
Afdeling: GTS brancheforening
Stilling: Informationschef
Direkte telefon: +45 45162624

Send til en kollega

0.298