23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2015/S 197-357143
Offentliggjort
Udbudstype
Offentligt udbud

Vask og rensning


Aarhus Kommune, Rådhuspladsen 2, Att: Sara Villemoes, Århus C 8000, DANMARK. E-post: svi@aarhus.dk

(Tillägg till Europeiska unionens officiella tidnin, 26.9.2015, 2015/S 187-339023)

Angående:
CPV: 98310000, 18100000

Tvätt- och kemtvättstjänster

Yrkeskläder, särskilda arbetskläder och tillbehör

I stället för: 

III.2.1) De økonomiske aktørers personlige forhold, herunder krav om optagelse i erhvervs- eller handelsregister:

—.

—.

III.2.2) Økonomisk og finansiel kapacitet: Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt:

—.

III.2.3) Teknisk kapacitet: Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt:

—.

Skall det stå: 

III.2.1) De økonomiske aktørers personlige forhold, herunder krav om optagelse i erhvervs- eller handelsregister:

6.1 Tilbudsgiverens personlige forhold: Tilbudsgiver skal fremsende følgende generelle oplysninger: Tilbudsgivers navn, adresse, CVR-nummer, telefonnummer og e-mailadresse. Navn og titel på den person, der er tilbudsgivers kontaktperson i forbindelse med dette udbud, samt kontaktpersonens direkte telefonnummer og/eller mobiltelefonnummer og e-mailadresse. Oplysninger eller elementer i tilbuddet, som ud fra forretningsmæssige overvejelser ønskes undtaget fra aktindsigt.

Udfyldt og underskrevet tro og love-erklæring om, i hvilket omfang tilbudsgiver har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige (jf. Finansministeriets lovbekendtgørelse nr. 336 af 13.5.1997). Fortrykt formular, der findes som bilag 6 benyttes — bemærk at formularen både skal udfyldes og underskrives for at være gyldig. Udfyldt og underskrevet tro og love-erklæring vedrørende udelukkelsesgrunde. Fortrykt formular, der findes som bilag 7 benyttes.

III.2.2) Økonomisk og finansiel kapacitet: Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt:

6.2 Økonomisk og finansiel kapacitet: I muligt omfang, dvs. afhængigt af hvornår tilbudsgiver blev etableret eller startede sin virksomhed, årsrapporter for de seneste 2 afsluttede regnskabsår. Er tilbudsgiver etableret inden for de seneste 2 år, ved-lægges årsrapport for det seneste regnskabsår, som tilbudsgiver måtte have afsluttet. Såfremt tilbudsgiver ønsker at uddybe forhold, der fremgår af årsrapporterne, medsendes supplerende oplysninger. Hvis tilbudsgivers seneste årsregnskab er mere end 6 måneder gammel fremsendes en ledelsesattesteret erklæring om, at der ikke er sket væsentlige ændringer i tilbudsgivers balance og egenkapital siden seneste årsregnskab. Dokumentation for at tilbudsgiver har en positiv egenkapital, alternativt (dvs. hvis tilbudsgivers egenkapital er negativ) en skriftlig erklæring fra tilbudsgivers bank eller et pengeinstitut om, at de indestår for tilbudsgivers soliditet.

III.2.3) Teknisk kapacitet: Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt:

6.3 Teknisk kapacitet: Referenceliste over de betydeligste lignende leverancer, der er udført i løbet af de sidste 3 år. Referencerne bør indeholde en kort beskrivelse af leverancen inklusiv angivelse af kontraktperiode, kontraktsum, kunde samt kontaktperson hos den pågældende kunde. Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at kontakte de oplyste referencer. Referencelisten må maksimalt udgøre 10 referencer.

Övriga ytterligare upplysningar

Der er foretaget en versionsændring, idet udvælgelseskriterierne er lagt ind under fanen udvælgelseskriterier, således det bliver mere overskueligt for tilbudsgiver at besvare alle punkterne i forbindelse med tilbudsafgivelse. De relevante bilag til afsnit 6 — Udvælgelseskriterier skal vedhæftes i forbindelse med besvarelse af udvælgelseskriterierne.

Endvidere er Zip-filen med samtlige dokumenter vedrørende udbudsmaterialet erstattet af enkeltvis oploadet dokumenter af hensyn til fleksibiliteten ved eventuelle ændringer i dokumenterne.

Send til en kollega

0.062