23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
09.10.2015
Udbudstype
Begrænset udbud

Spørgsmål

Til
21.10.2015 Kl. 12:00

Addresse
kontakt@tohv.dk

Indlevering af tilbud

Til
03.11.2015 Kl. 12:00

Udbyder

University College Sjælland

Vedligehold af grønne områder og vintervedligehold for University College Sjælland


University College Sjælland

   
Opgavebeskrivelse Ordregiver har behov for udførelse af opgaver vedrørende vedligehold af sine lokationer. Opgaverne omhandler udførelse af vedligeholdelse af grønne områder og vintervedligehold på 6 lokationer beliggende i Region Sjælland. Den nordligst beliggende lokation er i Roskilde, og den sydligst beliggende lokation er i Nykøbing Falster.

Leverandøren skal kunne udføre specifikke opgaver relateret til den enkelte lokation – såvel standard som bestillingsopgaver (timebaseret regningsarbejde) der understøtter den enkelte lokations behov for opgaveudførsel.

De ansøgere, der prækvalificeres til det videre forløb, vil efterfølgende modtage annonceringsmaterialet med nærmere specificering af arbejdsområderne med krav til opgavernes udførelse.

Kontrakten forudsættes indgået med én leverandør med henblik på at denne, vil kunne løse samtlige lokationers opgaver forbundet med vedligehold af grønne områder og vintervedligeholdelse.

Oplistning af arbejdsområder
Leverandøren skal udføre opgaver vedr. vedligeholdelse af grønne områder og vintervedligehold, som omfattet af nævnte kategorier:
• Beplantningspleje
- Hermed menes beplantningspleje af græsflader, blomster, buske, hække, træer, diverse belægninger, randbevoksning og klatrebeplantning, samt øvrige opgaver, som naturligt falder ind under varetagelsen af beplantningspleje.
• Ukrudtsbekæmpelse og renhold
- Hermed menes ukrudtsbekæmpelse og renhold af fortove og fodgængerområder, p-pladser, vandbassin og renhold afledt af beplantningspleje, samt opgaver som falder naturligt ind under varetagelsen af ukrudtsbekæmpelse og renhold.
• Vintervedligehold
- Hermed menes den forebyggende indsats og snerydning på lokationerne ud fra en prioriteret indsats, hvor leverandøren løbende er ansvarlig for at foretage en selvstændig vurdering af det konkrete behov afledt af vejrliget, samt varetagelse og gennemførsel af opgaverne forbundet med glatførebekæmpelse og snerydning.

Se prækvalifikationsmaterialet for nærmere information om vedligeholdelsesopgaverne.

Ansøgere opfordres til at søge eventuelle uklarheder og usikkerheder afklaret ved at stille spørgsmål til prækvalifikationsmaterialet.

Alle henvendelser og spørgsmål vedrørende prækvalifikationsmaterialet bedes stillet skriftligt og skal rettes pr. e-mail til kontakt@tohv.dk, med emnet: "Spørgsmål – Prækvalifikation på annoncering af vedligehold af grønne områder og vintervedligeholdelse for UCSJ” senest den 21.10.2015, kl. 12.00.

Supplerende oplysninger, herunder spørgsmål og svar, vil løbende, i anonymiseret form, være at finde på www.udbud.dk.

Det er ansøgers eget ansvar at holde sig ajourført med materialet på hjemmesiden. Se prækvalifikationsbetingelserne for informationer om tidsplan.
Annonceret 8. oktober 2015 14:00:00 CEST
Deadline 3. november 2015 12:00:00 CET
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Tjenesteydelser
Udbudsform Begrænset udbud
CPV kode 77310000, 77311000, 77312000, 77312100, 77342000, 90620000, 90630000
NUTS kode DK
Myndighedstype Andet

Dokumenter & materiale

Dokumenter > application/pdf

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Laveste pris
Udvælgelseskriterier Den nedenfor angivne dokumentation bedes vedlagt ansøgningen. Ansøgere som helt eller delvist undlader at vedlægge den angivne dokumentation risikerer at blive afvist.

Ordregiver henleder opmærksomheden på, at nedenstående dokumentation kan blive ændret i forbindelse med spørgsmål & svar, så længe dette sker inden for de udbudsretlige rammer.

A. Ansøgers personlige forhold:
• Oplysninger om ansøgers identitet (Udfyldes i bilag prækvalifikationsbetingelsernes 2)
• Udfyldt og underskrevet tro og love erklæring (Fortrykt formular er vedlagt som prækvalifikationsbetingelsernes bilag 1.)

B. Økonomisk og finansiel formåen:
• I muligt omfang, dvs. afhængigt af hvornår ansøger blev etableret eller startede sin virksomhed, oplysninger om ansøgers
1) samlede omsætning og
2) egenkapital

i de seneste tre afsluttede regnskabsår, hvis tallene for denne omsætning foreligger. (Udfyldes i prækvalifikationsbetingelsernes bilag 2)

Det er i den forbindelse et mindstekrav, at ansøger har haft en omsætning på minimum DKK. 5.000.000 inden for de af annonceringen omfattede områder i seneste regnskabsår, hvoraf minimum DKK. 3.000.000 skal vedrøre vedligehold af grønne områder (udfyldes i prækvalifikationsbetingelsernes bilag 2)

Det er i den forbindelse et mindstekrav, at ansøger har haft en positiv egenkapital for det senest afsluttede regnskabsår (udfyldes i bilag 2)

C. Teknisk og/eller faglig formåen:
Referenceliste over de 5 betydeligste sammenlignelige opgaver, der er udført i løbet af de sidste tre (3) år. På denne liste bør anføres
1) kundenavn inkl. kontaktperson og telefonnummer på denne,
2) en beskrivelse af opgaven samt
3) oplysning om opgavens værdi.

Ansøger skal have erfaring med, inden for de sidste 3 år, at have udført større opgaver med vedligehold af grønne områder og vintervedligehold. Opgaverne kan være udført af ansøger selv eller af underleverandør. Såfremt opgaven er udført af en underleverandør, skal samme underleverandør være anført i prækvalifikationsbetingelsernes bilag 4 – Erklæring vedr. Underleverandørens ressourcer.
Der bør udvælges referencer, hvor der er udført opgaver, der er sammenlignelige med de annoncerede opgaver. Referencerne bedes være beskrevet uddybende.
Med sammenlignelige referencer forstår Ordregiver, at de relevante opgaver er udført for en kunde med flere geografisk spredte lokationer, at opgaverne i et vidt omfang udføres ud fra en årsplan, samt der for en del af opgaveløsningen er tale om udførelse af opgaver ud fra fastsatte tilstandskrav. (Udfyldes i prækvalifikationsbetingelsernes bilag 2).

Bemærk! Såfremt der afleveres flere end 5 referencer vil alene de første 5 referencer blive vurderet. Mangler en eller flere af referencerne det udbedte indhold, vil dette kunne komme ansøgeren til skade ved vurderingen.

Udvælgelse:
Blandt de prækvalifikationsansøgere, som opfylder ovenstående dokumentationskrav, udvælges på et objektivt og sagligt grundlag 5 ansøgere, som opfordres til at afgive tilbud, såfremt der modtages 5 konditionsmæssige og egnede ansøgninger.
De udvalgte ansøgere får herefter mulighed for at afgive tilbud på opgaven.
Udvælgelsen sker med udgangspunkt i bedste egnethed i forhold til den konkrete opgave vurderet på baggrund af de adspurgte informationer i afsnit 5.1 pkt. B (økonomiske nøgletal) og pkt. C (referencer), hvor særligt referencerne vil have betydning.

Kontaktperson

Navn Christian Lindemer
Telefon +45 53645132
E-mail kontakt@tohv.dk

Ordregiver

Navn University College Sjælland
Adresse Slagelsevej 7
4180 Sorø
DK
Telefon +45 53645132
E-mail kontakt@tohv.dk
WWW www.ucsj.dk

 

Send til en kollega

0.047