Kategorier
Indryk maskine nu!

Køling: Store driftsbesparelser med Aircold Intelligent Frikøleanlæg

Sælges
Oprettet
Udløber
27. juli 2016
Stand
Ny
Er du til energibesparende køleanlæg? Er du interesseret i lavt energiforbrug? Har du det godt med at du reducerer den globale opvarmning og tilmed sparer penge? Så er du også til Aircold's Intelligente Frikøling!

Et køleanlæg kan være en slem energisluger. Sådan behøver det ikke være. Vi tilbyder energibevidst køling. Med Aircolds intelligente elsparesystem er det muligt at stoppe el-tyven. Der er tale om et specieludviklet og intelligent kølesystem, baseret på frikøling, der kan give dig meget store driftsbesparelser. Det vil sige billigere køling med lavere energiforbrug og samtidig køling, som er med til at reducere den globale opvarmning.

Med Aircold's frikøleanlæg kan der spares mange penge. Der opnås ofte en reduktion på elforbruget på over 50%-80%.

Vore elsparesystem anvendes for vandbårne kølesystemer. Dette energirigtige system er traditonelle køleanlæg overlegent og kan praktisk taget anvendes til alle former for temperatur- og klimaregulering. Vores gennemtestede system kan i store perioder af året levere næsten gratis køling. Enten som selvstændige vandkøleanlæg eller i kombination med kompressorkøleanlæg. Anlæggene anvendes til utallige formål. Køling af f.eks. edb-rum, klimaanlæg, proceskøling, kølelofter, kølebafler, produktionsmaskiner, plastmaskiner og hydraulikmaskiner osv..

Vi står til rådighed for beregning af en energibesparende køleløsning skræddersyet for dit behov. Kontakt os venligst for yderligere information angående Aircold Intelligent Frikøling og energirigtige køleanlæg med stor elbesparelse.

ibwagner@aircold.dk
aircoldSælger
Aircold Køleanlæg
Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark

Ib Wagner
Telefon: +45 98190166
Fax: +45 98193566


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.62