23948sdkhjf

Moderselskab udvider aktiviteter i Dantherm Power

Canadiske Ballard Power Systems, der er verdens førende producent af brændselsceller, udvider nu sine europæiske aktiviteter i sit danske datterselskab Dantherm Power.
Det oplyser direktør i Dantherm Power, Jesper Themsen, over for Nordjyske.dk.

- Vi står for alvor på kanten af et internationalt gennembrud, forstærket af, at vi har fået bevilget et EUPD- projekt, siger direktøren til avisen.

Dantherm Power modtog i sensommeren 2012 11 mio. kroner fra Energistyrelsens EUPD-fond til at udvikle sine brændselsceller.

Læs også: Millionstøtte til udvikling af brændselsceller

Det canadiske selskab Ballard Power Systems ejer i dag 57 procent af aktierne i datterselskabet Dantherm Power, som årligt omsætter for mere end 30 mio. kroner. Det oplyser Nordjyske.dk.

Hydrogen Valley
Hos Center for Energi- og Materialeteknologi, Cemtec, hvor Dantherm Power lejer sig ind, vækker oplysningen om øgede aktiviteter i Dantherm glæde.

- Vores ambition er at udvikle Cemtec til Hydrogen Valley, siger direktør i Cemtec, Lars Udby, til Nordjyske.dk og forsætter:

- Og være en stærk og anerkendt europæisk energiklynge, bliver understreget, når en aktør som Ballard målrettet vælger at udvide sine aktiviteter markant hos Dantherm Power.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094