Energi DK Byggeri DK Metal DK Elektronik DK Transport DK Licitationen Jern & Maskinindustrien
 

Solceller klar til de danske Jenser

- Af Heidi Sejlund

1600 solcellepaneler pryder nu Almegårds Kaserne på Bornholm og er klar til at producere CO2-fri strøm til de danske Jenser.

Elfirmaet Knud Jensen & Søn fra Åkirkeby kan i dag holde afsluttende byggemøde med Forsvaret efter at have installeret hele 1600 paneler på den bornholmske kaserne. Solcellerne dækker et samlet areal på ikke mindre end 2000 kvadratmeter. Det skriver P4 Bornholm.

- Tidsfristen på tre måneder og logistikken har været den største udfordring, men vi har nået det, og vi har også fået mod på at byde ind på lignende og større opgaver ovre, siger el-installatør Lars Jensen til P4 Bornholm.

De nye solceller, der kan dække en tredjedel af kasernens energiforbrug, bliver officielt indviet sidst i januar.


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.347 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Plastpaller kan eksporteres til hele verden uden certificering

30. marts 2015 00:00
Olitec Packaging Solutions A/S

Plastpaller kræver ingen certificering eller varmebehandling ved eksport og er meget lette at håndtere både manuelt og med truck og palleløfter.

Workshop: BSR Swedish Steel

27. marts 2015 13:02
Offshoreenergy.dk

Arbejder din virksomhed med forarbejdet stål – og er I interesseret i det norske offshore olie & gas marked? Meld dig til workshop den 21. – 22. april ...

Sikkerhed med Smart-Ex® 01

27. marts 2015 13:05
Max Fodgaard A/S

Den ultra-robuste, ulåst, LTE / WiFi / Android ™ smartphone, Smart-Ex® 01 kommer med uovertrufne egenskaber såsom en touch screen, der kan ses i direk ...