Energi DK Byggeri DK Metal DK Elektronik DK Transport DK Licitationen Jern & Maskinindustrien
 

Solceller klar til de danske Jenser

- Af Heidi Sejlund

1600 solcellepaneler pryder nu Almegårds Kaserne på Bornholm og er klar til at producere CO2-fri strøm til de danske Jenser.

Elfirmaet Knud Jensen & Søn fra Åkirkeby kan i dag holde afsluttende byggemøde med Forsvaret efter at have installeret hele 1600 paneler på den bornholmske kaserne. Solcellerne dækker et samlet areal på ikke mindre end 2000 kvadratmeter. Det skriver P4 Bornholm.

- Tidsfristen på tre måneder og logistikken har været den største udfordring, men vi har nået det, og vi har også fået mod på at byde ind på lignende og større opgaver ovre, siger el-installatør Lars Jensen til P4 Bornholm.

De nye solceller, der kan dække en tredjedel af kasernens energiforbrug, bliver officielt indviet sidst i januar.


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.443 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

SYNshield® kobberledere til vikling og EMC-brug

27. august 2015 14:25
Synflex A/S

SYNshield® er en fleksibel kobberleder udført som et lamineret produkt, bestående af et blødt udglødet kobberbånd, der er isoleret enten på den ene side eller helt isoleret.

Oplev dansk pakkerobot på HI messen

27. august 2015 10:39
EGATEC A/S

EGApacker er navnet på vores nye pakkemaskine, der kan pakke næsten hvad som helst i kasser helt automatisk, og til en uhørt lav pris.

Granzow A/S søger servicetekniker til Sjælland!

27. august 2015 10:48
Granzow A/S

Nu søger Granzow A/S servicetekniker til Sjælland. En dygtig udadvendt mar­kedso­rien­teret servicetekniker med interesse for el og mekanik.