23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny direktør til Lean Energy

Foreningen Lean Energy, der omfatter de nationale klyngeorganisationer Lean Energy Cluster og Køleklyngen (KVCA), får ny direktør.
Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Den nye direktør bliver 44-årige Preben Birr-Pedersen, som er uddannet civilingeniør og MBA. Han kommer fra en stilling som projektchef i Fredericia kommune, og har desuden eget konsulentfirma indenfor energisektoren. Som ny direktør for Lean Energy i Sønderborg skal han styrke den videre fremdrift i foreningens virker, lyder det fra foreningen.

Preben Birr-Pedersen starter i sit nye job 1. januar 2013.

Den nuværende direktør, Peter Gedbjerg, vil fortsat være tilknyttet Lean Energy frem til udgangen af juni 2013.

Om Lean Energy
Foreningen Lean Energy omfatter de nationale klyngeorganisationer Lean Energy Cluster og Køleklyngen (KVCA). Lean Energy understøtter cleantech forretningsudvikling inden for energi- og klimateknologi og fokuserer på at udvikle teknologier og løsninger inden for områderne energieffektiviseringer og intelligente energisystemer.

Lean Energy ønsker at skabe de bedste rammer for, at udviklingen af energieffektive teknologier og løsninger kan finde sted. Danske virksomheder skal have endnu bedre betingelser for at fremme innovationen, skabe nye markeder, jobs og økonomisk udvikling inden for dette område.

I 2006 etableredes klyngen KVCA, i daglig tale kaldet Køleklyngen. Den fokuserer på energieffektive løsninger inden for køleområdet. I 2010 etableredes klyngen Lean Energy Cluster, der fokuserer på at skabe energieffektive løsninger og teknologier i et langt bredere felt end kun på køleområdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097