23948sdkhjf

Weiss leverer nyt kedelanlæg til Hjørring Fjernvarme

Energi- og miljøeffektivitet er i højsædet, når kedelspecialisten Weiss A/S skal levere nyt kedelanlæg til Hjørring fjernvarme.
Det bliver kedelproducenten Weiss A/S, der skal levere Hjørring Varmeforsynings nye kedelanlæg. Forsyningen har nemlig lagt billet ind på et af Weiss’ nyeste produkter, der ifølge producenten selv både er blandt de mest energieffektive og miljøoptimerede kedelanlæg på markedet.

Anlægget er et multibrændselsanlæg for biomasse som skal supplere det nuværende produktionsanlæg. Weiss bygger desuden anlægget sådan, at det også kan levere drivenergi til et kommende geotermianlæg. Anlæggets kombinerede løsninger skal sikre, at udledningen af miljøskadelige stoffer minimeres til langt under det, loven kræver.

- Det er flere års intens udviklingsarbejde, der har åbnet vejen for den nye ordre til Weiss. Målsætningen har været at lave endnu bedre anlæg, når der tales om energieffektivitet og miljø, og de nye tiltag i Weiss ser nu ud til at bære frugt. Der er store forespørgsler på flere af de nye produkter, ligesom ordrebeholdningen er støt stigende, og det giver optimisme i virksomheden, lyder det fra salgschef i Weiss, John Myrup.

Weiss skal levere de første komponenter omkring maj 2013, og anlægget vil stå færdigt til marts 2014.

Fakta
Anlægstype: Biomasse-kedelanlæg
Kapacitet: 27,8 MW
Virkningsgrad: 120,5 %
Brændselsfugtighed: 35-55 %
Temperatur røg: 12 ºC
Kommenter artiklen (4)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11