23948sdkhjf

Better Place modsiger tv-kritik

Organisationens batteriskifte-stationer er ude af drift 4 procent af tiden, og det bør ikke gå ud over kundeoplevelsen, mener Better Place.
Kritikken mod Better Place blev præsenteret i DR2-programmet ”So ein ding”, hvor programmets journalist testede en elbil i to uger. Her oplevede han to gange, at Better Place’s batteriskifte-stationer var ude af drift.

Hos Better Place ærgrer pressechef Mikael Linnet sig over programmet, for han mener ikke, at det er repræsentativt for den generelle kundeoplevelse. Det skriver Ingeniøren.

Han forklarer, at nede-tiden på batteriskifte-stationerne forekommer, når der fx skal opdateres software eller udskiftes komponenter. Han forklarer dog, at stationerne er i drift 96 procent af tiden, og at der aldrig foretages vedligehold på to nabostationer samtidig.

- Vi har allerede lært meget, og vi justerer og optimerer løbende, hvilket øger oppetiden. For en ting er selvfølgelig at udvikle en teknisk løsning, noget andet er at slippe den løs i virkeligheden, siger Mikkel Linnet til Ingeniøren.

Han hæfter sig ved, at nogle af de ældste batteriskifte-stationer er i drift 99 procent af tiden. Målet for Better Place er en oppe-tid på 99,5 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095