23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Schneider Electric

Thomas Träger, 43 år, tiltræder som CEO og Country President i Schneider Electric Danmark.
Schneider Electric er global specialist i energioptimering, beskæftiger ca. 1000 medarbejdere i Danmark og rummer kendte brands som Lauritz Knudsen og APC.

- Jeg ser frem til de udfordringer og muligheder, som Schneider Electric og byggebranchen står overfor i en tid med intenst fokus på energioptimering. Bygnings-automation, smart grid og energirenovering af bygningsmassen bliver i høj grad indsatsområder, hvor Schneider Electric vil vise vejen, siger Thomas Träger og fortsætter:

- Jeg vil sikre, at Schneider Electric fortsat arbejder på at udvikle markedet ved at levere fremtidssikrede løsninger inden for energioptimering og -renovering. Vi skal fortsat udbygge og skabe vækst på energiområdet – til gavn for såvel kunder som medarbejdere.

Thomas, der er født og opvokset i Tyskland, har arbejdet i Schneider Electric i over 20 år. Først med fokus på salg og marketing i Schneider Electric i Tyskland. Siden rykkede han til Holland og blev økonomidirektør for Schneider Electric Holland.

I 2008 flyttede Thomas til Danmark, hvor han blev udnævnt til Vice President for Finance & Control i den Nordisk-Baltiske zone. Som uddannelsesmæssig baggrund har Thomas studeret Marketing og Business Administration i Essen i Tyskland og Zürich i Schweiz.

Privat er Thomas Träger gift, har en datter på 12 år og bor på Holmen i København.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093