23948sdkhjf

Efterspørgsel på jordvarme giver travlhed hos SVK Energi

Hos SVK Energi i Grædstrup mærker de to indehavere, brødrene Bo og Bent Carlsen, i øjeblikket en kæmpestor interesse for jordvarme.

Det er kunder, som ønsker at skifte deres gasfyr ud med et billigere alternativ, der i stor stil henvender sig til SVK Energi, som lever af at producere og sælge jordvarmeanlæg.

Det skriver Horsens Folkeblad.

- Der er meget pres på, og kunne vi håndtere alle henvendelserne, fik vi mange ordre ind. Desværre er vi fra tid til anden nødt til at sige nej tak. Det er vi kede af, for der er ikke noget, vi hellere ville end at servicere alle henvendelser fra vores kunder, men vi har bare ikke mulighed for at tage flere opgaver ind. Folk skal dog ikke afholde sig fra at ringe, selvom vi har travlt, men vores ordrebog er fyldt til marts næste år, siger medindehaver Bent Carlsen til Horsens Folkeblad.

De to brødre håber, at de snart kan ansætte en ny medarbejder til at hjælpe dem med serviceopgaverne hos kunderne, så de kan koncentrere sig mere omkring produktionen af nye anlæg samt virksomhedens drift.

Bo og Bent Carlsen købte i 2014 SVK Energi af den tidligere ejer Leif Graversgaard. Dengang lå virksomheden i Silkeborg, men i 2019 flyttede brødrene SVK Energi til deres hjemby Grædstrup, og de regner også med, at der bliver nok at lave i fremtiden – også uden en energikrise.

- Nu har Folketinget jo bestemt, at det skal være slut med olie og gas som brændsel, men også det skal være slut med at bruge træ til opvarmning, så det alene vil give mange opgaver til os. Derudover kommer der også servicering og udskiftning af anlæg, så vi kommer ikke til at kede os, siger Bo Carlsen til Horsens Folkeblad.

Se nøgletal for:
Læs mere om: jordvarme
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.546