23948sdkhjf

Flot første halvår for Sydfyns Elforsyning

Med et plus på bundlinjen på 20 millioner kroner i årets første halvår har Sydfyns Elforsyning allerede nået mere end 80 procent af årsbudgettet.
Allerede ved udgangen af første kvartal kunne Sydfyns Elforsyning vise et positivt resultat, og trenden forsætter.

- Vi har netop afsluttet første halvår med et plus på bundlinjen på 20 millioner kroner, og det er vi naturligvis meget tilfredse med, siger adm. direktør i Sydfyns Elforsyning, Anders Banke, i en kommentar til regnskabet.

Forsyningsvirksomheden budgetterer med et overskud på 22 millioner ved udgangen af 2012, dermed har virksomheden allerede nået mere end 80 procent af årsbudgettet.

Overskuddet er genereret på flere områder, men Sydfyns Elforsyning er især tilfredse med udviklingen på fiberområdet, som tidligere har haltet.

- Fiber har rettet sig meget, og isolerer vi forretningsområdet, så viser tallene, at fiberforretningen for første gang giver overskud. Det er meget positivt, siger Anders Banke i en kommentar. Han pointerer desuden, at halvårsresultatet skyldes fremgang på driften, samt at virksomhedens investeringer i værdipapir viser en fornuftig udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109