23948sdkhjf

Vestjysk firma vinder ordre hos Envision Energy

Det bliver det vestjyske firma Vento ApS med adresse i Ringkøbing, der skal udføre service og vedligehold på Envision Energy ’s nye test-vindmølle i Thyborøn.
Envision Energy forventer at test-vindmøllen er rejst og idriftsat i løbet af september 2012, og fra dag ét bliver det Vento´s opgave at dække den daglige drift af en bemandet målestation, som blandt andet har til formål at opsamle data fra diverse tests af møllen samt møllens almindelige drift. Aftalen løber i minimum tre år med mulighed for forlængelse.

- Vi ansætter en site manager til at varetage de daglige opgaver, og derudover yderligere personale, når selve møllen skal serviceres, siger general manager Henrik Brink, der sammen med Jesper Østergaard, startede firmaet i Ringkøbing i begyndelsen af 2012.

Envison Energy (Danmark) ApS er et mindre firma med p.t. 35 ansatte med kontor i Silkeborg og af kinesisk oprindelse. Det privatejede kinesiske moderselskab er den 11.–12. største vindmølleproducent på det kinesiske marked, når det gælder installerede MW.

Store perspektiver
Testmøllen i Thyborøn er en gearløs, to-bladet 3,6 MW offshore-mølle, som er blevet samlet hos MAN Diesel i Frederikshavn af Mammoet Wind, der også forestår installationen i Thyborøn i starten af september.

- Vi er stolte af aftalen med Envision Energy (Denmark) ApS, og vi er overbeviste om, at vi kan assistere dem i videreudviklingen af deres nye testmølle. Vi har med denne ordre taget endnu et vigtigt skridt i udviklingen af vort firma og ser meget frem til et samarbejde, som må siges at have store perspektiver, siger Henrik Brink.

Vento beskæftiger i dag 14 personer og forventer at ansætte yderligere fire-fem medarbejdere indenfor den nærmeste fremtid. Firmaets arbejdsopgaver omfatter blandt andet også installation af møller og større og mindre logistikopgaver såvel onshore som offshore.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174