23948sdkhjf

Dong ikke kun interesseret i Siemens

Forrige uges store aftale mellem Dong Energy og Siemens er ikke et udtryk for, at energiselskabet har mistet interesse for Vestas – tværtimod.
Dong Energy indgik i forrige uge aftale med Siemens Windpower om at købe den tyskejede vindmølleproducents store havvindmøller til sine mange offshoreprojekter i Storbritannien – men det betyder ikke, at der ikke er plads til Vestas-møller. Det skriver EPN.dk.

Dong har nemlig flere projekter undervejs, end hvad de 1.800 MW fra Siemens kan dække. Ifølge branchemediet Recharge News har Dong en pipeline på omkring 4-5.000 MW i Storbritannien, dermed er der brug for mere end dobbelt så meget kapacitet, skriver EPN.dk

- Vi har et stærkt samarbejde med Vestas også, og vi er ivrige efter at prøve deres mølle af, siger Jesper Holst, der er udviklingschef for Dong, ifølge EPN.dk til Recharge og nævner også, at Dong på sine franske projekter har bestilt møller fra Alstom.

Det er ikke mindst Vestas’ fremtidige V164-7,0 MW-mølle, som skal testes ved en Dong-facilitet i Frederikshavn i 2014, der har energiselskabets interesse.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141