23948sdkhjf

Køge er vild med fjernvarme

Forsyningsselskabet VEKS er lige nu ved at trække ledningerne til første etape af Køges kommende fjernvarmenet, og selskabet oplever en stor opbakning til fjernvarmen.
Ikke mindre end en tredjedel af de 700 mulige kunder i Køges kommende fjernvarmenet har allerede givet tilsagn om at blive tilsluttet nettet, også selvom nogle af dem må vente helt til 2022. Det skriver DAGBLADET Køge ifølge SN.dk.

Forsyningsselskabet VEKS er lige nu ved at trække ledningerne til første etape af det ny fjernvarmenet, og på denne strækning har stort set samtlige potentielle kunder takket ja til den CO2-neutrale varme.

Med den nuværende plan vil de første kunder blive tilsluttet fjernvarmenettet i sommeren 2013, mens de sidste må vente til 2022. Ifølge civilingeniør Jens Brandt Sørensen kan der dog blive tale om at ændre på den planlagte udbygningstakt.

- Hvis kunderne melder sig i en anden rækkefølge end forudset, kan der laves om på etapernes tidsplan, siger han til DAGBLADET Køge.

De 700 mulige kunder omfatter udelukkende store boligbebyggelser og større offentlige såvel som private virksomheder og institutioner.



Læs mere om: VEKS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078