23948sdkhjf

NRGi bliver el-leverandør til Forbrugerrådets selskab Tænk Mer A/S

Energiselskabet NRGi er netop blevet valgt som eneleverandør af el til Tænk Mer A/S, der er ejet af Forbrugerrådet. Dermed skal NRGi tilbyde el til 15.000 hustande under ’Tænk Strøm-initiativet.’
I stærk konkurrence med en række andre elselskaber er NRGi netop blevet valgt som eneleverandør til første del af Forbrugerrådets initiativ til gruppekøb af strøm, Tænk Strøm.

Valget faldt på NRGi på baggrund af billigste pris og ikke mindst, fordi NRGi samtidig lever op til kravene omkring blandt andet høj kundeservice, ”best practice” i forbindelse med udformningen af elregningen og en grøn profil, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtige glade for, at også Forbrugerrådets selskab Tænk Mer A/S har øje for NRGi’s mange kvaliteter og vores konkurrencedygtige priser. Og i et marked hvor volumen har stor betydning for prissætningen, er det vigtigt, at vi løbende kan tiltrække nye kunder og dermed sikre en god kundebase, der kan være med til at sikre de bedst mulige priser for alle vores kunder, siger Per Bergstedt, forretningsansvarlig i NRGi Elsalg.

De tilmeldte forbrugere vil få tilsendt tilbuddet via mail, men alle andre danskere, der vil spare penge på el-regningen, kan også gøre brug af tilbuddet på www.tænk.dk/strøm .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094