23948sdkhjf

Danske Commodities fordobler omsætningen til 6,1 mia. kr.

Virksomheden, der har speciale i handel med energi, høster ifølge CEO Torben Nordal Clausen frugterne af international ekspansion, et breder forretningsmæssigt fokus og en unik ekspertise på energiområdet.
Danske Commodities’ samlede omsætning blev i 2011 på 6,1 mia. kr., en fordobling i forhold til sidste år. Resultatet før skat blev på 165 mio. kr., hvilket er en fremgang på 31% i forhold til 2010. Samtidig med at der er skabt vækst og investeret i fremtiden er likviditeten forberet med 51 mio. kr. således, at den samlede likvide beholdning ved udgangen af 2011 udgjorde 365 mio. kr.

- Vi er meget tilfredse med resultatet, der viser, at vi har været i stand til at sikre virksomhedens drift og en solid, kontrolleret vækst. Det illustrerer også, hvilke muligheder der er for at skabe forretning, vækst og arbejdspladser i Danmark gennem en indgående forståelse for energiområdet. Vi faciliterer bedre udnyttelse af energi, og det er der et tydeligt behov for i det voksende marked, nationalt som internationalt, siger Danske Commodities’ CEO, Torben Nordal Clausen.

Nye markeder og medarbejdere
Det er gået stærkt for Danske Commodities, der blev stiftet i 2004. I 2007 havde virksomheden 11 medarbejdere, mens man i dag huser 140 – hvoraf de seneste 33 er kommet til i 2012.

Virksomhedens kraftige vækst skyldes blandt andet et stærkt fokus på international ekspansion samt opbygning af en unik kompetence inden for handel med el, gas og klimaprodukter, skriver Danske Commodities i en pressemeddelelse.

- Vi er trådt ind på otte nye markeder, så vi nu er aktive på 27 europæiske markeder. På den måde har vi styrket vores internationale profil væsentligt. Men vores bredere produktudbud og evnen til at styre vores risiko har også været afgørende vækstdrivere – og det samme gælder vores engagerede medarbejdere, der hele tiden fleksibelt tilpasser vores services til kundernes behov, siger Torben Nordal Clausen.

Danske Commodities forventer, at også 2012 vil blive et godt år for virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11