23948sdkhjf

Nystartet solcelleimportør lancerer Danmarks første solcelle app

Virksomheden CBC Energy , der står bag den nyskabende app, er netop startet op på B2B markedet for solenergi, hvor de skal levere solcelleanlæg til lokale installatører.
CBC Energy starter op på B2B markedet netop nu, hvor markedet for solcelleanlægget er i eksplosiv vækst på grund af stigende el-priser, fald i priserne på anlæg og fordelagtige skatteregler. Og ejerkredsen bag virksomheden er ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige tidspunkt at komme ind på markedet for vedvarende energi og i særdeleshed solceller.

- Det er nu, vi ser det store gennembrud for teknologien. Forbrugerne har fået øjnene op for de økonomiske og miljømæssige fordele ved solceller, og det er en energiform, der tiltaler rigtig mange, lyder det fra ejerkredsen.

CBC Energy mener, der er et behov for en bedre vejledning af forbrugerne, der gør de mange fradragsregler og tilskudsordninger overskuelige for den enkelte. Derfor har virksomheden udviklet en applikation til iPad, der gør det muligt for forhandleren på stedet at lave udførlige beregninger på et anlægs ydelse og økonomi, når installatøren står sammen med en potentiel kunde.

Softwaren udnytter blandt andet enhedens teknologi til at bestemme den nøjagtige retning, hældning og geografisk placering af et potentielt opstillingssted, og bruger disse data til at udregne den forventede ydelse. Samtidigt giver applikationen overblik over, hvilke muligheder der er for afskrivning af anlæggets pris, og hvad det betyder for den samlede tilbagebetalingstid.

- Med de nuværende regler kan man komme ned på en tilbagebetalingshorisont, der hedder 8-10 år, og da anlæggene forventes at holde mindst 35 år, kan alle få øje på den gode investering - hvis de får tallene præsenteret på en overskuelig måde, skriver CBC Energy i en pressemeddelelse.

CBC Energy forsyner alle deres forhandlere med en ny iPad 3, hvor applikationen er installeret sammen med andet salgsmateriale, der forsynes med forhandleres eget logo. Dermed skulle de være klædt godt på til at vejlede forbrugerne i køb af solcelleanlæg.

Applikationen er i første omgang ikke tilgængelig for andre end virksomhedens egne forhandlere, men dele af beregningen kan, på sigt, også udføres på CBC’s hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071