23948sdkhjf

EL:CON får kontrakt på stort solcelleanlæg

EL:CON har netop indgået aftale med Randers Kommune om at opføre et 1900 kvm stort solcelleanlæg på én af kommunens skoler.
Efter en udbudsrunde er det besluttet, at EL:CON skal levere og montere et 1900 kvm stort solcelleanlæg på taget af Søndermarksskolen i Randers. Opsætning af anlægget påbegyndes i slutningen af april og forventes færdig inden udgangen af 2012.

Solcelleanlægget vil komme til at producere omkring 250.000 kilowatttimer om året, hvilket svarer til det gennemsnitlige strømforbrug for 55 parcelhuse. Med det nye solcelleanlæg reduceres kommunens CO2-udledning og elregning. Solcelleanlægget bliver monteret med weblogger og infoskærm, så det bliver nemt at aflæse, hvor meget strøm anlægget producerer og hvor meget CO2, der er sparet. Udstyret kan også anvendes i skolens undervisning.

- EL:CON installerer solceller i hele Danmark. I øjeblikket sælger vi to-tre solcelleanlæg om dagen. Anlægget på Søndermarkskolen hører naturligvis til de større, og jeg er stolt over, at vi har fået opgaven, siger administrerende direktør i EL:CON, Claus Søgaard Poulsen.

Anlægget på Søndermarkskolen bliver ikke EL:CONs første i Randers Kommune. Tidligere på året monterede EL:CON solceller på taget af to børnehaver i Randers.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094