23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Design Center
Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn har udnævnt administrerende direktør Lars Mikkelgaard-Jensen, IBM Danmark, som formand for Dansk Design Centers bestyrelse.

Dansk Design Center udvikler og formidler viden om design og arbejder for at fremme brugen af strategisk design i danske virksomheder og offentlige institutioner. Målet er at øge virksomhedernes konkurrenceevne.

Danstoker A/S
Kalimili Chakravarthy, Indien, og Jan Enemark er indtrådt i bestyrelsen hos Danstoker A/S i stedet for Leif Tjørnelund Thomsen (kilde: Børsen).

Danstoker A/S producerer kedler til blandt andet fjernvarme og industrien.

Dong Energy Power A/S
Anders Eldrup er udtrådt af bestyrelsen hos Dong Energy Power A/S til fordel for Hanne Legardt Blume Levy, der samtidig er blevet udnævnt til næstformand. Tidligere næstformand Carsten Krogsgaard Thomsen blevet udnævnt til formand for bestyrelsen (kilde: Børsen).

Niras
Peter Lindberg er blevet ansat som teamchef hos Niras hvor han for ansvaret for afdelingen for Marine Anlæg og Geoteknik (kilde: Børsen).

Schneider Electric
I forbindelse med integration i Schneider Electric er Gert Rasmussen blevet udnævnt til director, Business Development – DIY, Schneider Electric Nordic & Baltic og Lars Pedersen til salgschef DIY, Schneider Electric Danmark.

Scion DTU A/S
Claus Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Scion DTU A/S i stedet for Jørgen Honoré (kilde: Børsen).

Scion DTU er en forskerpark, der udlejer højteknologiske laboratorier og kontorlokaler til virksomheder og iværksættere.

South Wind Energy ApS
Lone Hansen er tiltrådt som direktør hos South Wind Energy ApS i stedet for Carlo Berton (kilde: BIQ.dk).

Vestas Middle East A/S
Steen Møller er indtrådt i bestyrelsen hos Vestas Middle East (kilde: BIQ.dk).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093