23948sdkhjf

Vil udnytte interessen for energiforbedringer

Danskerne er klar til løsninger, der bidrager positivt til boligens varmeregnskab. Byggecentrum i Middelfart tager nu hul på emnet.
Boligejere landet over har fortsat mulighed for at foretage bl.a. energiforbedringer af boligen og få tilskud til håndværkerlønnen. Ud over isolering og udskiftning af vinduer bliver det mere og mere interessant at få vedvarende energiløsninger integreret i boligen.

Hos Byggecentrum i Middelfart sætter man nu fokus på området og inviterer til temadage den 3. og 4. marts.

Boligejerne er motiverede for energiløsninger
I den første weekend af marts vil en lang række udstillere med forskellige typer af energiløsninger til boligen stå klar til at rådgive boligejere om de forskellige muligheder og metoder til at spare på el- og varmeregningen.

- Vi ved, fra de mange besøgende der kommer i udstillingen, at der er stor interesse for at lave energiforbedringer i øjeblikket. Det skyldes nok en blanding af, at man jo endnu kan få et tilskud fra Bolig-Job-ordningen til selve installeringen, og at der efterhånden også bliver bedre og bedre økonomi i driftsregnskabet, når man investerer i energianlæg til den private bolig, siger Jan Røgind Jørgensen, som er direktør for udstillingen i Middelfart og initiativtager bag temadagene.

Begge dage har boligejeren mulighed for at få idéer og gratis rådgivning hos de professionelle eksperter. Som noget nyt kan boligejerne møde særlige energihåndværkere, specialuddannet i Grøn Erhvervsvæksts regi, som vil stå klar begge dage med råd og vejledning ud i energirenovering, men som også kan komme med helt konkrete tilbud.

Flere temadage hen over foråret
De målrettede temadage om specifikke, aktuelle bygge- og boligemner i Byggecentrums udstilling er ikke i sig selv nye. Det nye er, at de løber over flere dage, og at det udførende led – håndværkerne – nu er integreret i konceptet:

- De målrettede temadage, hvor man både kan se de relevante udstilleres løsninger ’live’ og møde de håndværkere, der har specialiseret sig i udførelsen, giver de besøgende en ’hele-vejen-rundt’-oplevelse, siger Jan Røgind Jørgensen, der uddyber, at der er flere målrettede temadage på vej i foråret om henholdsvis ’det gode udeliv’ i april og om vådrum måneden efter.

Følgende virksomheder udstiller på temadagene:
Kalmar Husene, Bluesolar, Henning Jensen, Schneider Electric Danmark, Kvik Multi Service, Lana Consult Tegnestue Skovbrynet, Lilje Huset, Dantherm Air Handling, Kreativ Byg, Grønbo, Pritec, Planet Huse, EBK Husene, Kærfort Huse, Isotag, Cinevision, Stenhøj Husene, N.N. Energi, Lindab Ventilation.

Hertil kommer en række udvalgte energihåndværkere:
Niels Lauridsen (Arch & Teco2 ApS), Tømrermester Carsten Schmidt, El-installatørfirma Niels E. Jensen ApS, Tømrer- og snedkerfirma FynBoByg, Glarmester Jes Møller, VM Glas, Midtfyns VVS Komfort, Dansk Installationsteknik, Tømrermester Allan B. Eriksen, Brændegaard Byg, firmaet.as VVS – Energiteknik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11