23948sdkhjf

Danske Commodities opruster med Origination som nyt forretningsområde

Med ansættelsen af markedets absolut dygtigste profiler inden for oprindelsescertificering positionerer Danske Commodities sig stærkt på markedet for handel med LEC-certifikater.
Pr. 1. februar tilføjer den Århus-baserede vækstvirksomhed Danske Commodities Origination til sine forretningsområder.

Danske Commodities beskæftiger sig med handel inden for el-, gas- og klimamarkedet i hele Europa, og bliver med dette nye forretningsområde ikke blot i stand til at handle LEC-certifikater men også til at rådgive el-producenter i ind og udland, som eksempelvis kraftvarmeværker, om den eftertragtede LEC-certificering. Dermed tager Danske Commodities et vigtigt skridt og får kontrol med hele værdikæden.

Nye ekspertprofiler leder an
Under ledelse af to nye ekspertprofiler, Erik Madsen og Michael Møller Eriksen, dækker det nye forretningsområde over akkreditering af el-producenter og afsætning af LEC- og andre certifikater, som teamet skaber i samarbejde med relevante europæiske producenter.

Både Erik Madsen og Michael Møller Eriksen har mange års erfaring med oprindelsescertificering, og kan som team bidrage med den specialindsigt og de gode samarbejdsrelationer, den komplekse proces med at dokumentere og erhverve godkendelse for korrekt akkreditering kræver.

Origination skal skabe merværdi
Danske Commodities forventer med forretningsområdet, at det nye team i sig selv kan tilføre virksomheden værdi, og har samtidigt en forventning om en synergieffekt med flere af Danske Commodities’ andre forretningsområder.

- Ved at starte origination op som selvstændigt forretningsområde tager Danske Commodities et stort skridt i retning af en mere målrettet indsats for vedvarende energi og for at skabe langsigtet værdi for både kunder og Danske Commodities. Vi forventer, at teamet vil udvikle nye produkter og koncepter, efterhånden som der opstår nye muligheder, siger Torben Nordal Clausen, CEO i Danske Commodities.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093