23948sdkhjf

Rejsegilde hos Sydfyns Elforsyning

Det var en tilfreds formand for Sydfyns Elforsyning, der kunne hylde håndværkernes indsats ved opførelsen af energivirksomhedens nye domicil på Faaborgvej i Svendborg.
- Et rejsegilde er jo efter gammel håndværkertradition først og fremmest håndværkernes gilde - derfor vil jeg allerførst takke de mange håndværkere, entreprenører og mestre for veludført arbejde hidtil.

Sådan lød det fra formand, Guri Krøis, i talen til de mange håndværkere, medarbejdere og andre gæster ved rejsegildet for det nye domicil, ’Vores Lys’, på Faaborgvej fredag formiddag.

Konkret indsats blev fremhævet
Når der var fokus på netop håndværkernes indsats ved rejsegildet på SEFs nye domicil, så skyldes det, at mere end 100 murere, tømrere, jord- og betonarbejdere, blikkenslagere og elektrikere har haft og stadig har deres daglige gang på byggepladsen, siden det første spadestik til domicilet blev taget den 26. april sidste år.

En af de medvirkende virksomheder er Rambøll i Svendborg, der har fungeret som totalrådgiver på hele byggeprojektet:

- Vi har fra start sat stor pris på at være en del af det hold, der skulle opføre et domicil med et så stort fokus på miljø og bæredygtighed, fortæller Preben Andersen fra Rambøll i Svendborg, der har været ansvarlig projektleder for den koordinerede indsats på byggepladsen.

Byggeplads lidt endnu
Byggepladsen vil fungere som arbejdsplads lidt endnu. Først senere på året, helt præcist den 1. oktober, forventer Sydfyns Elforsyning at kunne tage det nye domicil i brug, og Anders Banke, direktør i Sydfyns Elforsyning er helt rolig ved tidsplanen.

- Planen følges til punkt og prikke, og vi glæder os til at slå dørene op og invitere Sydfyns kunder på rundvisning senere i år – vi ser frem til at præsentere et sted, hvor kunderne på Sydfyn kan komme og hente viden og inspiration på energiområdet, lød det fra Anders Banke, der sammen med sine små 100 medarbejdere godt kan vente lidt med at pakke flyttekasserne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109