23948sdkhjf

Her er Vestas’ nye offshore-chef

Den nye chef for Vestas Offshore bliver rekrutteret internt i koncernen.
Afløseren for Anders Søe-Jensen, der røg ud af topledelsen i forbindelse med de seneste omorganiseringer, bliver den tidligere president for Vestas Central Europe, Hans Jörn Rieks. Hans hovedfokus i den nye stilling bliver at indgå strategiske partnerskaber og udvikle Vestas’ næste generation af havvindmøller.

- Mit hovedmål bliver at finde strategiske partnere for yderligere at kunne udvikle potentialet i offshore vindkraft. Vestas vil forblive en førende spiller inden for offshore, nu skal vi bare udarbejde det rigtige setup, siger Hans Jörn Rieks.

Han har været en del af Vestas siden 1993 og har haft forskellige stillinger i koncernen. Selvom han først blev tilbudt den nye stilling for et par dage siden, har han allerede de vigtigste prioriteter klar for Vestas Offshore.

- Offshore vind er stadig en vigtig del af Vestas’ fremadrettede strategi, og jeg ser meget frem til denne nye, spændende mulighed. Vestas har sat sit aftryk på industrien siden begyndelsen, og jeg er sikker på, at vi fortsat vil gøre dette. Markedspotentialet er enormt, og det er mit klare mål at sikre, at vi forbliver en ledende spiller og erobrer endnu større markedsandele fremadrettet, siger Hans Jörn Rieks.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109