23948sdkhjf

Greve Fjernvarme henter sin nye energichef hos Ørsted

Greve Fjernvarme har netop ansat Line Carlsen som ny energichef for Greve Fjernvarme.

Line Carlsen kommer fra en stilling i Ørsted, hvor hun bl.a. har arbejdet med varme og kraftvarme som Senior Regulatory Advisor, og hun har tidligere erfaring fra bl.a. Dansk Fjernvarme og Forsyningstilsynet.

Som energichef i Greve Fjernvarme A.m.b.a. skal Line Carlsen primært arbejde som en visionær og samarbejdsorienteret leder af organisationen med reference til bestyrelsen.

- Jeg er meget glad for den tillid bestyrelsen har vist mig, og nu glæder jeg mig til at komme i gang. Jeg ser frem til at arbejde for, at forbrugerne i Greve kommer til at opleve høj forsyningssikkerhed, samtidig med, at vi ruster os til en foranderlig fremtid med nye teknologier og nye energipolitiske vilkår, siger Line Carlsen.

Med sin faglighed i varmeforsyningsloven skal Line Carlsen sikre et økonomisk og kommercielt overblik samt at skabe fremdrift i de prioriterede tekniske projekter.

Greve Fjernvarme opruster således til at understøtte udviklingen mod de kommende energipolitiske tiltag med udsigt til nye økonomiske rammevilkår samt en forventet ændret økonomisk regulering.

- Jeg er glad for, at det lykkes at ansætte en så kompetent ny chef, der kommer med ny god energi til Greve. Jeg ser frem til samarbejdet, siger bestyrelsesformand Per Larsen.

Line Carlsen tiltræder stillingen den 1. august 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094