23948sdkhjf

Pris til energiproducerende hus

Danfoss A/S Electric Heating System, Skovbo Villa A/S og Zeteco Energy har modtaget pris for innovativt samarbejde for huset Energi+hus, der er 100% selvforsynende.
Energi+hus, der producerer mere energi, end det forbruger, og som har samme komfort og indeklima som et almindeligt hus, har i dag fået overrakt DI Byggematerialers pris for innovativt samarbejde 2011 på DI Byggematerialers Årsdag.

I et innovativt samarbejde er det lykkedes for Danfoss A/S Electric Heating Systems, Skovbo Villa A/S og Zeteco Energy A/S at skabe et hus, som er 100 pct. selvforsynende med energi til opvarmning af huset, og som tilmed fører det overskydende el tilbage på el-nettet.

- Boligers store energiforbrug er en udfordring, hvis vi skal leve op til vores ambitiøse energi- og klimamålsætninger. Derfor er Energi+hus et eksempel på, at unikt samarbejde på tværs af virksomheder kan finde løsninger på verdens energimæssige udfordringer, siger formand for DI Byggematerialer Mogens Nielsen.

Energi+husets unikke kombination af et varmegenvindingsanlæg med elektrisk gulvvarme sikrer varme nok til husets beboere i de mest kritiske vintermåneder uden, at luften indenfor bliver for tør.

Med prisen ønsker DI Byggematerialer at skabe opmærksomhed på det innovative arbejde, der foregår i byggematerialebranchen. Prisen blev i år givet for en innovativ kombination af standardløsninger, der tilsammen sikrer en optimal og funktionel opvarmning af boligen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.502