23948sdkhjf

Anlæg af fjernvarmeledning i Horsens fortsætter trods corona

Opgaven med etablering af 350 km fjernvarmeledninger for Fjernvarme Horsens fortsætter ufortrødent trods coronavirus. Det oplyser entreprenøren, Munck Forsyningsledninger, i en pressemeddelelse.

Munck Forsyningsledninger har cirka 150 mand beskæftiget med at nedgrave fjernvarmeledningerne for Fjernvarme Horsens i forbindelse med konvertering fra naturgas til fjernvarme.

- Vi er som alle andre i samfundet voldsomt udfordret af situationen omkring coronavirus. Men i stedet for at lukke det hele ned og sende 150 mand hjem, har både Fjernvarme Horsens, Munck Forsyningsledninger og ikke mindst den enkelte medarbejder hos både bygherren og entreprenøren taget et kæmpe ansvar. Vi har sammen fået implementeret og håndhævet de retningslinjer, der er givet fra sundhedsmyndighederne i forbindelse med coronavirus, så store dele af arbejdet kan fortsætte, fortæller regionsdirektør hos Munck Forsyningsledninger, Per Jensen.

For at minimere risikoen for smitte og spredning af coronavirus, har Munck Forsyningsledninger på alle arbejdssteder indført en række forholdsregler både med hensyn til hygiejne, hvor mange der opholder sig på samme plads og afstanden til hinanden, samt hvordan der kommunikeres med bygherrens tilsyn.

- Man bliver glad og stolt over at opleve, hvordan alle tager ansvar, så hverdagen kan fungere i denne vanskelige periode. Vi har på alle døre og borde i skurvogne samt andre strategiske steder opsat plakater med retningslinjer på tre sprog, og vi oplever, at alle tager det meget seriøst og efterlever reglerne. Eksempelvis er alle meget opmærksomme på hygiejne, og at man holder afstand. I praksis betyder det, at man kun spiser sammen i små hold og sidder med god afstand til hinanden. Byggemøder klares over telefon eller Skype, mens spørgsmål, der opstår ude på pladserne, løses i dialog med tilsynet via FaceTime eller telefon som erstatning for fysiske møder, forklare projektchef hos Munck Forsyningsledninger, Søren Hesselbjerg.

- Munck Forsyningsledninger oplever, at aktivitetsniveauet hos de fleste forsyningsselskaber indtil videre holdes på et rimeligt niveau til trods for de mange udfordringer, coroanvirusen giver. Vi følger nøje de retningslinjer og forholdsregler, der er udstukket fra sundhedsmyndighederne. Det betyder nogle ændringer i den måde vi arbejder på, og at flere timelønnede medarbejdere end normalt er hjemme enten i karantæne eller med sygdomssymptomer, men indtil videre er det lykkes at holde nogenlunde gang i hjulene, oplyser Per Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109