23948sdkhjf

Better Place indgår samarbejdsaftale med almennyttigt boligselskab

Dansk Almennyttigt Boligselskab vil sammen med Better Place gøre det nemmere at overgå til miljøvenlig transport.
Den netop indgåede samarbejdsaftale mellem Dansk Almennyttigt Boligselskab (DAB) og elbiloperatøren Better Place skal gøre det lettere for afdelingens beboere og medarbejdere at blive elbilister.

I forbindelse med samarbejdsaftalen har DAB blandt andet udarbejdet en politik om, at beboere som ønsker at købe en elbil, kan få dedikerede parkeringspladser, hvor der kan etableres lade-standere til opladning af bilerne.

Det afgørende er at være med
- Vi skal være parate, når beboerne ønsker stik til opladning af deres elbiler, fortæller DAB’s administrerende direktør, Niels Olsen. Prisen på elbiler er efterhånden kommet ned på et leje, hvor mange kan være med, og så er det afgørende, at boligafdelingerne kan håndtere efterspørgslen på opkoblingsmuligheder - og at der sættes tilstrækkelige parkeringspladser af til formålet. Det vil vi gerne hjælpe afdelingerne med.

Samarbejdsaftalen indeholder også en lang række initiativer, som skal være med til at udbrede kendskabet til elbiler. I aftalen lægges der blandt andet op til at etablere delebilordninger med elbiler og prøveture for såvel DAB’s medarbejdere som beboere i udvalgte afdelinger.

Stolthed over samarbejdet
I Better Place er man også meget positive over aftalen med DAB, og ser frem til det videre samarbejde:

- Vi er meget glade for den samarbejdsaftale som er indgået med DAB, og vi glæder os meget til at komme ud og vise vores løsning frem til beboere og medarbejdere. De får alle muligheden for en bedre, billigere og ikke mindst bæredygtig transportform, som fjerner støj og luftforurening fra boligkvarteret, og har potentialet til at køre på 100 procent vedvarende energi, lyder det fra Susanne Tolstrup, Kommunikationsdirektør i Better Place, som tilføjer:

- Mange boligselskaber er ved at få øjnene op for, at elbiler er fremtidens transport, og vi er stolte over nu at være foretrukken elbil-operatør i de boligafdelinger, som DAB administrerer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081