23948sdkhjf

Arbejdet med Kassø-Tjele højspændingsforbindelsen udsættes

De første master til den nye højspændingsforbindelse mellem Kassø og Tjele skulle være rejst i november i år. Nu er opstarten på projektet udsat til januar 2012.
At Energinet.dk har besluttet at udsætte arbejdet skyldes manglende afklaring om, hvorvidt der skal betales skat af de erstatninger, som Energinet.dk skal betale til lodsejere og naboer, skriver selskabet på sin hjemmeside.

Det betyder, at forhandlingerne med lodsejerne på strækningen først kan afsluttes, når der er bragt klarhed over skatteforholdene.

- Når vi skal opføre en ny luftledning, er det vigtigt at få en så flydende arbejdsproces som mulig. Det vil sige, at vi bestræber os på at arbejde os frem fra den ene ende, uden at der er områder, vi er nødt til at springe over og vende tilbage til senere. Det er især vigtigt, når vi skal trække ledninger, mens vi bedre kan springe nogle steder over, når vi skal lave fundamenter og rejse master, forklarer Gunnar Kyed fra Energinet.dk og tilføjer:

- Derfor har vi besluttet at vente med at gå i gang med anlægsarbejdet, til vi har de fleste aftaler på plads på strækningen mellem Kassø og Revsing.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094