23948sdkhjf

Inbicon kåret til årets bioethanol-virksomhed

World Refining Association (WRA) udpegede onsdag Inbicon som årets bioethanolvirksomhed.
Inbicon blev kåret blandt en række selskaber indenfor branchen for bioethanol. Vinderen blev fundet ved en afstemning blandt eksperter og branchefolk. Det skriver Dong Energy på sin hjemmeside.

- Det er rart at opnå den anerkendelse, der ligger i at blive udråbt til årets bioethanolvirksomhed, siger Glenn Noer, chief commercial officer i Dong Energy.

Vigtigt med first mover-position
Markedet for at udnytte biomasse på en intelligent måde er enormt. Danmark har et stærkt udgangspunkt med at udnytte biomasse til energi, og med Inbicon har Danmark en international førerposition, forklarer Glenn Noer.

- At opnå en first mover position på feltet rummer et meget stort internationalt markedspotentiale, da hele verden står med den samme udfordring - nemlig at kampen om ressourcerne intensiveres i takt med, at verdens befolkning øges.

- Netop derfor er Inbicon et af Dong Energy’s vigtige udviklingsområder med et væsentligt kommercielt potentiale. Branchens anerkendelse er med til at bekræfte os i, at vores strategi på bioraffineringsområdet er den rette, slutter Glenn Noer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109