23948sdkhjf

Rambøll henter koncernchef hos Siemens Wind Power

Rådgivningskoncernen Rambøll gennemfører generationsskifte, når 63-årige koncernchef Flemming Bligaard Pedersen i marts 2012 giver stafetten videre til den nye CEO, der er hentet hos Siemens.
Det er et længe planlagt og grundigt forløb, som resulterer i, at Rambøll Gruppens bestyrelse nu kan præsentere den helt rigtige afløser til posten.

Den nye CEO bliver tyske Jens-Peter Saul. Han er 45 år, uddannet ingeniør fra universitetet i Hannover, og har gjort karriere i Siemens siden 1996 – senest som CEO for Siemens Wind Power.

- Vi skal sikre, at virksomheden får det optimale ud af sin størrelse, diversitet og kapacitet, og vi skal udvikle virksomheden til på sigt at blive en egentlig global spiller. Den videre udvikling af Rambøll i den aktuelle udfordrende markedssituation stiller krav til den nye topchef om globalt udsyn og stor erfaring fra en international organisation, og det har Jens-Peter Saul, siger bestyrelsesformand Peter Højland.

Jens-Peter Saul begynder i Rambøll først på året i 2012 og får dermed ansvaret for at videreføre den udvikling, som Rambøll har gennemlevet under Flemming Bligaard Pedersens ledelse. I den periode er virksomheden vokset fra at være en overvejende dansk virksomhed med ca. 800 medarbejdere til at have næsten 10.000 medarbejdere i flere end 20 lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093