23948sdkhjf

Schneider Electric vinder energi-pris

Med ESCO-projektet i Middelfart kommune, der omfatter alle 97 kommunale bygninger, har Schneider Electric netop vundet European Energy Service Award 2011.
Prisen uddeles af European Energy Service Initiativ i samarbejde med Berliner Energieagentur GmbH, og den blev overrakt på ICLEIs Europæiske Kongres den 13. september i Bruxelles.

European Energy Service Award hædrer organisationer, virksomheder, kommuner eller personer, der har vist særlige og enestående resultater i at fremme udbredelsen af innovative energieffektiviseringstiltag samt gennemført konkrete projekter. ”Best practice”-eksempler hædres med henblik på at øge markedet for energieffektivisering.

Stolt prismodtager
Schneider Electric vandt for ESCO-projektet med Middelfart Kommune, der giver store fordele for både brugerne af de kommunale bygninger, kommunens økonomi og miljøet. Samtlige 97 kommunale bygninger er siden efteråret 2008 blevet renoveret med fokus på energibesparelser, og allerede i 2010 er Middelfart Kommunes samlede energiforbrug faldet med ca. 20 %.

Forretningsområdedirektør Morten Dahl, Energy Solutions, Schneider Electric, er stolt af den europæiske pris.

- Taget i betragtning af, at Danmark, i forhold til andre europæiske lande, er kommet forholdsvist sent i gang med ESCO, er vi meget stolte af, at projektet har et sådant omfang og ambitionsniveau, at det får europæisk bevågenhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081